FANDOM


Reje cocktail også kendt som "Shrimps In a Glass" denne slimede substans består af lige dele skalddyrserstatning, salatmayonaise og rugbrød. Serveres tit i en nødløsning som dessert med chokoladeis og frossen lime. Det er en all time favourit hos mcdonalds især, kendt som mcnuggets.
Historie redigér

Reje cocktailen blev første gang opdaget i Thylejren af Hollandske 7. generations indvandre, Ingrid Kalif, under det stockholmske blodbad i slutningen af Oplysningstiden. Det skete ved et uheld, da han var ved at barbere en multiskinke AKA. "Henning" da han udbrød: "Hvad er det, du har der din slambert. Er det ikke rejer, du har der i ærmet, det kunne man da næsten lave en ret ud af, mand?!"


Først flere århundrede, en sommer og en eftermiddag senere lykkedes det den østrigske undervisningsminister, Kzarl Wulfenstein, ud for nogle tegninger han fik gravet op året for inden, samt nogle mundtlige overleveringer fra afdøde slægtninge, at genskabe Ingrids opskrift, og udbrede denne kendte spise/drikke (det er jo en cocktail).


Markedsføring redigér

Det var ene og alene Bertel Haarder, der stod i spidsen for markedsføreringen af dette produkt. Han udviklede en hemmelig rejesekt, og producerede flere stor film bl.a. "Forrest Gump" som kun omhandlede rejer og andre finurlige ting.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.