FANDOM


(Jeg blev nødt til at skærpe retorikken og paranoia'en med ændring af verber fra passive til aktive samt nutid. Konspirations-teoretisk paranoia er jo morsomt, også selvom artiklens budskab måske er sandfærdigt?)
Linje 1: Linje 1:
'''Regnedrengene i Finansministeriet''' er reelt dem der styrer [[Danmark]]. De bruges til at manipulere Danmarks driftsregnskab for den til enhver tid siddende [[finansminister]], så folk ikke skal opdage at vi forlængst er opkøbt af [[Kina]].
+
'''Regnedrengene i Finansministeriet''' er reelt dem der styrer [[Danmark]]. De manipulerer Danmarks driftsregnskab for den til enhver tid siddende [[finansminister]], så folk ikke opdager, at vi forlængst er opkøbt af [[Kina]] (siger anonym kilde i Personalestyrelsen).
   
 
[[Fil:Regnedrengene.jpg|900px|center|link=Finansministeriet]]
 
[[Fil:Regnedrengene.jpg|900px|center|link=Finansministeriet]]

Versionen fra apr 7. 2013, 09:24

Regnedrengene i Finansministeriet er reelt dem der styrer Danmark. De manipulerer Danmarks driftsregnskab for den til enhver tid siddende finansminister, så folk ikke opdager, at vi forlængst er opkøbt af Kina (siger anonym kilde i Personalestyrelsen).

Regnedrengene

Matematik for regnedrenge

40pxKlumme
Hvem opfandt udtrykket
Selve udtrykket må jo nok tilskrives chefen for tænketanken Esso Peter Mogensen, som til tider fremmedgører den almindelige borger fra den politiske proces ved at påstå at der findes en underskov af jakkeklædte folk som ministeren aldrig ser.


Han har også brugt den term om Jacob Scharff, chef for PET, hvor det er jakkeklædte mennesker med høje uddannelser som laver al benarbejdet.

Regnedrengene i Finansministeriet har gået i skole. Her er de blevet Cand. Oecon'er eller Cand. Jur'er. Det betyder så igen, at de sandsynligvis godt kan regne, men alting skal foregå efter en eller anden Model, og så kan de ellers spendere resten af deres indholdsløse liv meningsfyldte og betydningsfulde tilværelse på at debattere, hvilken model der skal anvendes.

Reelt foregår enhver beregning efter følgende metode:

 1. Folketinget vil gerne have en ny lov om noget[1].
 2. Der stilles et forslag i salen.
 3. Finansministeren noterer et tilfældigt tal på sin blok[2].
 4. Finansministeren tager fat i overregnedrengen, og giver ham sit tal.
 5. Overregnedrengen giver sine regnedrenge tallet.
 6. Regnedrengene går i gang med at identificere den metode, der vil give det resultat, som står skrevet på deres papir.
 7. På magisk vis, kommer regnedrengene frem til samme tal, og overrækker det til finansministeren.
 8. Finansministeren går tilbage til folketinget, og beviser at der skal udvises mindst 12.543 indvandrere, skæres 2 år af dagpengeperioden og nedlægges 4 skoler pr. kommune, for at lovforslaget kan blive vedtaget.

Sådan er det bare!

Regnedrengekarriere

Kugleramme

Alt hvad man behøver for at blive regnedreng - ud over betingelsesløs underkastelse!

Som nyansat regnedreng forventes det selvfølgelig at du arbejder 24-7[3]. Det forventes ligeledes at du er et på en gang egocentrisk og samtidig røvslikkende, uselvstændigt individ. Det forventes også at du dagligt føjer det mindste vink fra departementschefen[4]. Selvstændige holdninger er ikke specielt velansete de første 4-5 år, og kan lyn-børge forvandle dit karriereforløb til et hændelsesforløb.

Begyndelsen

I den første del af regnedrengekarrieren er det almen kutyme at man bevæger sig rundt i gangene med nedslået blik. Det er i særdeles ikke velanset at man ser chefen i øjnene, fordi det kunne tolkes som om, at man prøvede at nedstirre ham.
Det betyder så til gengæld at det er tilladt at se alle underordnede - og specielt sekretærer og postomdelere - som værende mindreværdige. Dem er der frit slag for at klappe i røven til julefrokosten[5].
Efter et par år, så starter morskaben! Det er her hvor man begynder at pille enkeltkugler af de andre regnedrenges kuglerammer, eller at bytte om på tasterne på deres lommeregner! Sand spas er det, når regnedrengen pludselig fremlægger et regnestykke for over-regnedrengen, der viser at man desværre og beklageligt er nødt til at nedlægge hele plejesektoren i Region Syddanmark. Surt for dem!

Optagelsesprøven

8-10 års brown-nosing senere, så er regnedrengen velbevandret i de modeller, der giver de resultater som ministeren ønsker. Her er de fleste modenhedskriterier så opfyldt, og nu kan regnedrengen måske blive til semi- eller overregnedreng.

Nu kommer så optagelsesprøven til den videre færd i livet. For at have en chance skal man:

 • Kunne alle sine undersåtters kalender i hovedet. Det gør det muligt at ringe til dem og kalde dem på arbejde aldeles omgående, på en søndag hvor de fejrer deres førstefødtes 1 års fødselsdag - simpelthen for at demonstrere magt og overlegenhed.
 • Være i stand til at få en hvilken som helst medarbejder til at gå grædende ud fra kontoret.
 • Kunne demonstrere på papir[6] at den til enhver tid siddende regerings plan om at bortskære folkepensionen er en nødvendighed.
 • Kunne tyre en kugleramme gennem lokalet og ramme den mest genstridige oppositionspolitiker midt i panden med dødelig kraft.

Det videre forløb

Hvis man kan det - så kan man måske få sig et et 10.000.000,-/året job med 70 måneders fratrædelsesgodtgørelse hos DONG. Det er lykken!

Regnedrengenoter

 1. Alt fra ungdomskriminalitet til indkøbsaftaler for bleer er i spil.
 2. Her er et par terninger praktisk, så derfor starter tallet aldrig med noget større end 6.
 3. Gerne mere! Efter nogle få år er din familie alligevel holdt op med at savne dig.
 4. Husk! Han ved bedst! Ministeren har nemlig lige fortalt ham, hvad han både ved og mener!
 5. Vær varsom med sekretæren. Hun er måske selv blevet scoret af en over-regnedreng! Det er bedre at huske at piccolo rimer på giggolo.
 6. Eller i en Powerpoint
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.