FANDOM


Mae West
Dagens Mae West guldkorn
Dagens Mae West guldkorn

30px-Cquote1 svg En mand i sengen er bedre end ti på taget. 30px-Cquote2 svg


Big Red

Red Barnet's hovedkvarter

Red Barnet også kaldt Rid Barnet er en velorganiseret gruppe, som samler alle verdens pædofile på et sted. Gruppen gør det muligt for pædofile at dele deres idéer med hinanden og ved samme lejligehed bytte deres lider-kort pokémonkort. Gruppens formand, Rudy Frederiksen, har desuden op til flere gange været i mediernes søgelys. Sandsynligvis fordi han i 1843 forsømte at betale en P-bøde.

Gruppens hovdekvarter ligger på vestfyn hvor der hvert år den 21. august strømmer gamle liderlige mænd til for at se den nye udstilling af deres største idol HC Andersen, som vi jo alle ved var den største børnepornosamler i verden... Men det er en helt anden sag, for informationssamfundet har tavshedspligt når snakken falder på børnenes store betager, HC Andersen.

Red Barnet og verden redigér

De seneste par år, er det lykkes organisationen at komme ind på det afrikanske marked. Det har resulteret i mere "kontakt" mellem Red Barnet og tilfældige unger som søger en bedre tilværelse, end det de andre organisationer i Afrika kan tilbyde. Der er således tale om en evig hård konkurrence, hvor udbud og efterspørgsel er sat ud af spillet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.