FANDOM


Rasmus Seebach(1)

Med sin trådløse dildo indf... forfører Rasmus millioner af ubeskyttede danske pigetrusser

Rasmus Seebach (blandt venner Razzerboy), er Tommys søn og medlem af Sir Henry & his Butlers.

"Uh, uh uh uh uh..."

   - Rasmus når han skal rime på du eller nu


Film redigér

Rasmus har været med i en del film (de fleste blev aldrig til noget) men der er en der er blevet en kæmpe succes, det er DUMBO

Musik redigér

Rasmus Seebach er kendt for sin hawaiiansk inspirerede måde at synge på. Det spektakulære ved hans sange er, at de mest brugte ord er: Uh, ih, ah, åh, oh, yh, øh, og eh. (vokaler) Derudover har han, fire år i træk, lavet temasangen til københavner-festivalen "Gay-parade". Wallah!

Oversigt over kønsbetonede relationer redigér

Rasmus Seebach har gennem flere år haft mange kærester, men den seneste, Jon, er den, han har haft længst. Hele fire dage er de oppe på nu. Det er ny rekord for mange af de kendte.

Hans første kæreste var Nick, fra Nick og Jay. Ham blev han dog træt af, så han begyndte at komme sammen med Jay. De var sammen i et halvt år, hvorefter Rasmus holdte en pause. Den varede ca. to dage, og så var der en ny. Hans sange handler især om denne tid i hans liv.

En afslørende fotoserie forrige onsdag med billeder i bladet Vi Unge, har vist Rasmus poserende med g-streng, mens han spankede sig selv med en slatten selleri.


Forskning viser, at Rasmus Seebach er den ondeste[1] nulevende danske person der findes.


Musik og inspirationskilder redigér

Folk, som ved hvad musik er, kan nemt få pest, kolera og kræft, hvis de hører Rasmus' "musik". I forbindelse med sin første plade blev der ved et uheld skrevet i pressemeddelelsen, at han var utroligt inspireret af sin egen afføring, fordi han syntes det var sjovt.
Dét syntes pladeselskabet ikke, og han fik en bøde på 10.000 kr. Men ved denne lejlighed fik han den idé, at han jo bare kunne brænde sin afføring ind på en cd og sælge det som musik. Han fik solgt godt ud, men det var bl.a. fordi han havde sunget på et plejehjem for døve.

I nummeret "Den jeg er" er der også en linje i teksten, der tydeligt viser, at vi har ret. Teksten lyder nemlig "Synk knægt, bare synk, og det gjorde jeg så". Dette tydelige bevis taler for sig selv. Det mest sandsynlige er, at han her hentyder til sit møde med den tidligere kæreste Folmer Sørensen. Her var Razzerboy nemlig kun 18 år og Folmer var 30. Deres "venskab" holdt i ca. 30 dage, og så blev Rasmus forkølet ...

Ny duo redigér

Rasmus Seebach har igennem en længere periode planlagt at starte en duo med abe-mennesket René Díf. Juleaften 2012 blev det offentliggjort, at navnet på duoen ville blive The Dildo-Using Monkeys, og at deres første single ville hedde "Elsk med Alle".

Kilder og eksterne henvisninger redigér

...og en mørklødet mand, der sprang i luften før vi fik hans navn

Fodnoterredigér

  1. Dog ikke overgået af gruppen "andet afskum", der omtaler sub-humane typer såsom fx Mogens Camre
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.