FANDOM


Homies1

Grill ses her med inderkredsen af det færøske petanqe syndikat

Rasmus Grill er en af Færøernes bedste petanque spillere. Han skulle eftersigende være blevet optrænet af selveste Lars Bom, der har flere firmatitler på CV'et.

"Jeg synes, at jeg er den bedste, men I får mig ikke til at sige det."

~ Rasmus Grill om hans talent


Tidligere karriere redigér

"Grillsius" startede karrieren i Thorshavn PK sammen med vennen Lindsay Lohan. Her blev det hurtigt til mange klubmesterskaber i kørestolspetanque, dog har det altid været tætte finaler med landsmanden Amin Jensen. Men den rutineret Rasmus Grill har trukket det længste strå de 57 gange, de har mødt hinanden til konkurrence baseret petanque med eller uden kørestol.

"Jeg vil hellere drikke 3 liter fløde end at indtage 2 glas jordbær marmelade gennem næsen"

~ Rasmus Grill om hans relation til fløde og marmelade


Søften redigér

Rasmus Grill har engang mødt Chris Iwelumo. De mødtes til et internationalt stævne i håndtering af kogte røde pølser fra Steff Holberg (HAKRPFSH) i Søften. Her trak Chris det længste strå, da Rasmus fik solen i øjnene i 3. heat. Rasmus har senere hen givet udtryk for, at det ikke er sidste gang han har stillet op til HAKRPFSH. Det rygtes at allerede til Juni vil pølse kogeren Rasmus stille op til HAKRPFSH. Dog har Rasmus ikke selv bekræftet disse rygter endnu, da de asiatiske mesterskaber i indendørs pentanqe ligger i samme weekend.
Grill og røde pølser

Grill og Iwelumo der konkurrerer under HAKRPFSH

Kontormus redigér

Grill arbejder til dagligt på et kontor i Greve, der primært sælger fodsåler til offentligt ansatte skolepedeler. Branchen ses af mange eksperter, heriblandt Mario Ballotelli, som en nichebranche. Men Grill ser det mere som en musvåge. Flere store virksomheder skulle eftersigende være ude efter det store sælger talent. Men virksomheden i Greve har haft stor succes med at holde på Rasmus af flere forskellige årsager. Blandt andet en fin løn, gode arbejdsvilkår og vigtigst af alt enormt stærke lænker.
Grill på kontoret

Grill ses her med en kæp i øret

"Det Mikkel Hansen kan med en shampoo og hårtørre, kan jeg med en nokia 3310"

~ Rasmus Grill om hans telefonsælger færdigheder


Krydscut redigér

Grill bliver af mange eksperter anset, som vidunderet drengen der revulotionerede krydscuttet. Kun få før Grill har benyttet sig af krydscuttet. Her kan nævnes store personligheder, som Josephine fra Jesus og Kenneth Josephine, Taxa Mike og Preben fra Linje 3. Krydscuttet er en helt unik metode man bruge til at diffundere et stykke pap i to dele kun ved hjælp af ens næse og skinneben (deraf krydscut).


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om sigøjner.

- Grill har engang vundet en eller to badminton turneringer i Tilst.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.