FANDOM


Rapport

Forsiden af seneste udgave af Rapport.

Intro redigér

Rapport kan være et kedeligt udtryk for en opgave, der skal skrives i fysik eller biologi, men det er for trist at skrive mere om, så det gør vi ikke. Det er altså når rapport har en rigtig dårlig betydning, at ordet betyder at knokle røven ud af bukserne.

Det gode Rapport redigér

Rapport er et magasin med nøgenbilleder af kvinder[1], det vil sige at det er for mænd (og lesbiske kvinder der hellere ville være mænd). Bladet udkommer 54 gange årligt (til jul og nytår er der ekstraudgaver). Bladets egen redaktion beskriver bladet som erotomanens bedste ledsager til kinky inspiration, mens konkurrenterne siger om bladet at det er "bladverdenens svar på at smide penge ret ud af vinduet".

Det værste ved Rapport redigér

Rapport burde være en avis i stedet for et blad, og så burde det udkomme 368 gange om året, i de år, hvor der er skudår. Både til jul og nytår kan erotomanen nemlig godt have brug for ekstra input og inspiration i en krævende tid, hvor der lurer fester om hjørnet, som kræver erotiske kundskaber på højt plan.

Bedre Rapport i fremtiden redigér

Hvis Rapport skal forbedre sine oplag i fremtiden må de gøre noget mere ud af deres noveller med kinesisk erotik. De må lade pigerne optræde mere erotisk og kreativt med forårsrullerne fra Daloon, eller lade dem lege med nogen kina-radiser (de skal huske at skrælle dem først). Flere nærgående billeder omkring hardcore bæverporno er også et ønske, bladet kunne opfylde for deres læsere.

Et eksempel på kinesisk erotisk litteratur fra Rapport redigér

Advarsel, historien herunder er absolut ikke for børn, så gå i gang med at lave dine lektier nu, hvis du er et barn!

Historien om de 200 kroner redigér

For nylig kom jeg gående fra Fisketorvet ned mod Dybbølsbro station, jeg var optaget af mine tanker, og gik derfor umærkeligt forbi trappen ned til perronen, hvorfra jeg ellers havde planlagt at tage toget til Farum. Jeg fortsatte ned ad Skelbækgade, hvor jeg pludselig bliver opmærksom på en spinkel kinesisk pige med en pekingeserhund, der kommer sløvt, men alligevel målrettet hen imod mig. Jo tættere hun kommer på, jo mere synligt, bliver hendes furede ansigt, og lange tjavsede fedtede hår, der klæber til hendes indsunkne kinder og indrammer hendes skæve kineser-øjne..

Da hun kom helt hen til mig, greb hun fat i min arm, og trak mig svagt ind til hende. Føj hvor hun stank. Hun spørger hviskende om hun ikke skal slikke min pik. Det koster kun 200, siger hun. Jeg har aldrig frekventeret den slags piger, men får en sær trang til at se den klamme lille kina-luder sidde på knæ foran mig, med min pik i hendes ildelugtende mund. Tanken om at jeg selv ikke havde været i bad siden dagen før, og min pik sikkert stank af helvede til, tændte mig faktisk også lidt.

Hun slæbte mig med ned ad en lille sidegade, og hen i en opgang, der mindede om noget jeg har set i en udsendelse om gamle dages slum i København. Flasker, brugte engangssprøjter med blodige kanyler, affald, døde duer og ekskrementer af ubestemmelig herkomst ligger hele vejen op ad trappen. Vi går ind i en lejlighed på 2. Sal, der er kun en stue og et lille kammer. Alle vinduer i lejligheden er dækket med gamle tæpper, og der er ikke andet lys, end det der slipper ind igennem hullerne i vinduesafdækningen. På grund af det dunkle mørke, er jeg ved at vælte over nogle poser med flasker. Hun gør tegn til at jeg skal gå ind i kammeret, så det gør jeg.

Inde i kammeret står en seng, der er ingen dyne, og lagnet der ligger henover madrassen ser ret beskidt ud. Mit bælte løsner hun hurtigt, og trækker mine bukser ned om anklerne, samtidigt med at hun sætter sig på knæ foran mig. Hun tager min pik i munden, hvor den straks bliver stenhård.

Hun er bestemt ikke uden evner udi pikslikkeriet, og jeg bliver mere og mere tændt, mens hendes tunge vedholdent smyger sig op og ned af skaftet på mit store stinkende lem. Jeg ser hvordan pikken forsvinder langt ned i halsen på hende, og fornemmer at hun er ved at brække sig, men jeg siger ikke noget. Uforberedt stikker hun en finger op i røven på mig, og da hun mærker jeg kan lide det, spørger hun om hunden ikke skal kneppe mig. Jeg er lidt betænkelig, men ender med at sige ja tak.

Hunden hopper op på sengen, og får straks jern på, da junkietøsen tager fat i pikken på den. Hun beder mig lægge mig sådan at hunden kan komme bedre til. Pekinggeser-hunden rejser sig op på bagbenene og lægger sine forben op på min lænd, hvorefter hun fører dens pik op i min røv. Den knepper mig for hårdt, og kradser mig på ryggen med poterne, mens hun slikker videre på mit meget erigerede lem. Hun kradser mine nosser og bider mig pludselig så hårdt i pungen, at blodet løber ned ad mine lår.

Uden nærmest at tænke over det, fyrer jeg mit knæ for fuld hammer lige midt i ansigtet på hende; næsten i samme bevægelse tager jeg hobbykniven, der ligger i lommen på den jakke jeg stadig har på, vender mig om og skærer halsen over på den lille liderlige køter. Blodet pumper et øjeblik voldsomt fra hundens halspulsåre.

Jeg mærker i røven hvordan hundens erektion øjeblikkeligt forsvinder, og ser den falde tungt ned på sengen. Lagnet på sengen skifter farve. Jeg trækker hurtigt bukserne op, og spænder bæltet. Narko-soen ligger skrigende på gulvet med hænderne presset mod den blødende tud – jeg har også lyst til at skære halsen over på hende, men nøjes med at sparke hende hårdt i hovedet. Der lød en knasende lyd, men jeg vender mig ikke om for at se om der er liv i hende.

Jeg smider de 200 kr. på gulvet, inden jeg går ud ad døren.

Denne novelle er skrevet af en anonym forfatter i 2008.

Lumre fodbillederredigér

  1. Bladet er dansk og for danskere, med danske piger (fra Rusland, Ukraine, Tjekkiet og Ungarn).
-
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.