FANDOM


Byskilt

RANDERS


Randers er en hesteby, fra det meget populære My Little Pony show. Navnet Randers dukkede for første gang op i græsk mytologi. Efter sigende skulle Herkules være født her, og Randers skulle også være byen, hvor Hermes gik på diskotek hver fredag.

Historie

I 1278 blev Randers grundlagt af Thomas Bitsch Dissin og en stor flok smukke heste, som senerehen mistede magten, da menneskerne kom og gjorde hestene til deres slaver. Der har derfor altid været en teori om, hvorvidt folk født i Randers er halvt hest og halvt menneske eller en menneskelig mutation. Ifølge historien skulle Randers ligge lige ved siden af Harrys skole, Ribe kommunalskole, og Harry og hans venner Ron og Hermione tager på udflugter hertil et par gange om året, hvor de fordriver tiden med at tegne graffiti på vægge og vælte ting ved hjælp af magi.

Sport

Selvom Randers' historie strækker sig tilbage til antikken, så er man i Randers kendt for at være overraskende dårlige til al slags atletik. Derfor har befolkningen i højere grad kastet sig over håndbolden, som nydes med stort behag af pensionister i den store lokale håndboldhal. På nationalt niveau, er Randers FC den eneste forbindelse til Danmarks 6. største by som kommer ud på nationale medier.

Seværdigheder

Listen burde være lang, i en by med over 60.000 indbyggere. Desværre er det kun Randers Regnskov som turister kan nyde. Alle andre seværdigheder er enten uinteressante for det normale menneske eller direkte umulige at komme til i privatfly.

Som noget nyt kan man nu besøge Graceland - en tro kopi af Elvis' hus - mon det faktisk er der han gemmer sig

Kendte personer fra Randers

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.