FANDOM


Rammstein er et polsk metalband, der er mest kendt for at lave sange om Hende den lækre fra parallelklassen og wienerbrød, gerne de to ting blandet sammen i samme sang.

Bandet blev oprettet i 1994 af Richard "Guitar-Hero" Kruspe, Christoph Schneider og Oliver Riedel, da de trængte til nogle penge.

Der skulle selvfølgelig også være en forsanger, og her faldt valget på Till "Growler" Lindemann, der med sine meningsløse tekster og dybe stemme ikke lige var hvad de havde brug for, men han var den eneste der var ledig på det tidspunkt.

Senere kom Paul Landers og "Doctor" Christian Lorenz Jensen med i bandet, Paul på guitar og Lorenz på blokfløjte.

De kom på navnet "Rammstein" efter flere ture på forskellige polske værtshuse, hvor de gik under navnet "pirat-mos". Til sidst var der en fuld mand der brækkede sig ud over Lorenz, og det opfattede Till som et tegn, da han mente at høre den fulde mand sige "Rammstein". Det har de heddet lige siden.

Når Rammstein producerer musik, foregår det ofte flere forskellige steder, da bandmedlemmerne mangler alle former for sted- og retningssans, så de kører rundt i deres folkevognsrugbrød mellem de forskellige lande, og indspiller musikken dér, hvor de nu ender, eller på en tilfældig tank, når de skal tanke benzin.

Til koncerterne med Rammstein er der ofte fede piger i baggrunden, og ingen, ikke engang bandet, kan forklare dette fænomen. Ingen ved hvem de er, hvor de kommer fra, eller hvor de bliver af efter koncerten.
Bandet ynder også og at bruge masser af special-effekts, som for eksempel, til deres seneste koncert-turné, hovedløse bamser og hårnet i en fiffig mix. Da Rammstein altid er fulde når de går on-stage, kan man ikke altid regne med at der rent faktisk kommer musik, da ingen af dem kan ramme tonerne på deres instrumenter, og Till, der er på speed, synger alt for hurtigt.
Deres længste koncert til dato tog 20 minutter.

Forsangeren har udtalt at han vil lade sig selv førtidspensionere i en alder af 20 år, men da han var høj efter 8 joints, er der ikke nogen der tager ham seriøst længere.
Det er også Till der skriver Rammsteins musik, og det er måske derfor fanskaren er så lille.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.