FANDOM


Radiohead

Polkagruppen Radiohead - her fanget uden for Mørkenborg Kro, hvor de kigger ind på de spisende gæster.

Radiohead er et lorteband dannet et eller andet ligegyldigt sted i England. De spiller klagende musik, hvor de brokker sig over alt og alle, endda sig selv. De er blevet påduttet titlen: "Kongen af tuderock" af selv samme grund.

I grunden har Radiohead ikke engang gjort sig fortjent til en side her, så elendige er de. Ingen lytter til dem. Det kan tælles på én hånd hvor mange, der kender til deres eksistens.

Bandet består af den ynkelige, selvglade, blege og uattraktive veganer og forsanger Thom Yorke, hans transseksuelle kæreste Jonny Greenwood, deres "adopterede" børn og René Dif.

De formedes i 1987 eller deromkring, da den pædofile Thom Yorke lokkede den dengang kun 14-årige Jonny til at komme og spille på hans lem guitar. De to indledte et tvangspræget forhold, og Yorke kunne ikke styre sin lyst til ungt kød (det kom han senere til at skrive sange om), og gjorde Greenwood gravid. Denne fødte så sønnen Colin, som mange fans fejlagtigt tror er hans bror. Dette er en løgn skabt af EMI (de er ikke under EMI, men EMI er satan og bestemmer over alle musikere) for at dække over den skamfulde hemmelighed. Senere fik de sønnen Edward. Han viste sig at være en del bedre end Jonny til at spille guitar, så han overtog positionen og Jonny fungerede fra nu af som hjemmehjælper, rengøringskone og glædespige for bandet.

Snart herefter skrev Yorke sangen "Creep" om at de små børn ikke ville lege med ham og at han ærligt talt følte sig udpeget som en skummel fætter, den "følsomme teenagehymne" kom også omkring hans ømme forhold til hud og fjer. Sangen blev et massivt hit i Japan hvor den slags er normalt, og snart var Radiohead på alles læber(det var Thom Yorke rigtig glad ved).

Bandet mener, at "Creep" var en stor fejltagelse gjort på grund af pres og forventninger (fra pladeselskabets side) om et hit, men i realiteten er "Creep" Radiohead i en nøddeskal. De mener også at have udviklet sig kraftigt med årene og synes selv at de er blevet dybe og intellektuelle, men det er løgn. Deres tekstunivers bygger stadig på selvmedlidenhed og de kan stadig ikke spille på deres instrumenter, så det er til at holde ud at høre på.

Diskografiredigér

  • Pablo Horny - stereotyp fremstilling af mexicanere og sange om onani og grøntsager
  • The Bends - flere sange om onani og plastiktræer
  • Okay, Computer - bandets konvertation til rendyrket emo
  • Kidd A dér - en sprudlende flirt med gangstarap. Thom Yorke fik under tilblivelsen af denne plade knotattoveringeren 'ANAL' på venstre hånd
  • Ammende nisse, ak - timelang sampling af Yorkes stønnen. Dette benægter fans dog, og kalder albummet 'et helt igennem nuanceret, tvetydigt og indadvendt album'.
  • Heil to the thief - nynazistisk mesterværk med henvisninger til Thom Yorkes mørke lyster.
  • In Rainbows - Regnbuer? Behøver næppe videre introduktion. Homopropaganda i så høj grad, at albummet blev bandlyst i Rusland.
  • Kongen af Lem - Skrevet af Thom Yorke i vild begejstring efter at have besøgt den midtjyske by med de anslåede 10 indbyggere.
  • A Cool Pool on the Moon - 4 timer langt surf album der handler om bandets badeferie på månen. (lavet i samarbejde med Stanley Kubrick, en ven af bandet som faktisk har komponeret alle bandets sange i en kælder i New Mexico en gang i 90'erne)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.