FANDOM


Andrea

Ikke alt var dårligt på Radio 100FM. Det vakte dog skandale da det kom frem at valget af kvindelige værter i sendefladen kun havde det ebe formål at bruge deres attributter i markedsføringen af stationen. For ikke at ende i retten har vi valgt at undlade at nævne kvindens navn.

Radio 100 FM er en nu nedlagt radiostation som havde hovedbase i indre København. Faktisk noget nær Rådhuspladsen.

Opståenredigér

Radio 100 FM var sammen med det oprindelige "Sky Radio", de to kanaler som skulle banke Danmarks Radios P3 noget så eftertrykkeligt af banen.

Metoden var simpel, og bestod af et kiks miks af:

  • Dyre koncessionsrettigheder
  • Dyre værter.
  • Dyre lokaliteter

For at opveje alt det dyre, fik man i stedet pladeselskaberne til at bestemme playlisten, så der var en vis ensformighed at spore. Således kunne Radio 100 FM på det gode dage præstere, både at spille Sanne Salomonsen, Maroon 5 OG Pink på samme dag!
På de virkelig gode dage, præsterede Radio 100 FM endda at spille mere end det samme ene nummer fra nævnte kunstnere, OG ligefrem at bytte rundt på rækkefølgen på de 3 nævnte kunstnere.

30px-Cquote1 svg Hør de samme sange igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen, og igen med Radio 100 FM. 30px-Cquote2 svg
Det motto som Radio 100 FM aldrig officielt brugte.


Af en eller anden grund blev Radio 100 FM aldrig den helt vilde succes. Tvært imod præsterede P3 faktisk at hæve deres lyttertal, og til sidst var flugten af lyttere[1] blevet så stor, at stjernerne begyndte at falde fra, selvfølgelig i den takt det nu kunne lade sig gøre for dem, at få en relativt fed aftrædelsesgodtgørelse.

Dødredigér

I Radio 100 FM's sidste leveår, nåede stationen at ødelægge alt ry de ellers havde opbygget gennem de glimrende og autentiske morgenprogrammer (såsom morgenhyrderne), da stationen valgte at beslaglægge alle internetdomæner som kunne henvise til den nyopstartede radiokanal NOVA FM. Et smart træk, som ville sikre Radio 100 FM fortsat monopol i radioen, ved simpelthen at nedbryde eventuelle konkurrenter - før de overhovedet startede. Uheldigvis for Radio 100 FM opdagede NOVA FM dette slyngelnummer, og offentliggjorde det, hvilket blev dødstødet for den ellers så populære radiokanal. Men det var ellers et rigtig, rigtig smart forsøg af Radio 100 FM, som NOVA FM kun opdagede ved et tilfælde... Da de ville oprette en hjemmeside.

Efterfulgte:
Sky Radio
2001-2005
Radio 100 FM
2005-2008
Efterfulgtes af:
NOVA FM
2008-?

Fodnoterredigér

  1. Kombineret med de lyttere som havde kedet sig ihjel.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.