FANDOM


Share 1 Share 2 Googleplus Share 3 Share 4 Share 5
Wiki Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Raceuroligheder efter udnævnelser til EU-topposter, 3 meldes omkomne!redigérEfter at nyheden igår om at Statsmedister Helle Thorning-Schmidt ikke blev præsident for EU alligevel, har optøjer hærget gaderne i Danmark og Sverige. Befolkningerne i de respektive lande, havde i dén grad ventet noget mere: Nu var vi blevet lovet at kællingen skred - jeg mener at Danmark fik den store ære! Udtaler et ledende medlem af oppositionen.

Blandt Thorning-Schmidts egne tilhængere er skuffelsen større: Helle (Thorning, red.) har sandelig fortjent posten, og ingen kunne gøre det bedre end hende. Udtaler Mette Frederiksen.

Blandt folk på gaden er utilfredsheden størst over, at embedet gik til en polak. Således smadres der p.t. vinduer overalt i Danmark og Sverige, og dette i alle butikker som folk tror er polske. Således har en vis' Grønthandler Heino Westphaler som ejer Deutches Gemüse i Göteborg fået kastet en molotov cocktail ind ad vinduet. Og i en skov nær Middelfart på Fyn har man i nat fundet tre døde personer: det drejer sig om to svenske føderalister og en dansk statsborger af polsk afstamning. Alle tre er likvideret ved skud, og den lokale landbetjent er anholdt i sagen.

Hollywood har allerede meldt ud, at de har købt filmrettighederne til historien, som vil blive udsendt under navnet Scandinavia Burning, med Willem Dafoe i rollen som polske Donald Tusk. En impressario med kontor nær Sunset Boulevard har udtalt, at hans klient ganske vist erklæres død med jævne mellemrum, men at dette ikke skal afholde Gene Hackman fra at overveje rollen som Helle Thorning-Schmidt.


Øvrige Nyhederredigér

Michael Bay laver film uden Megan Fox!
Filmen udspiller sig omkring en flyveplads på en tropeø i Stillehavet, som pludselig bliver løbet over ende af japanske kamprobotter der er 30 meter høje. Trods en digital eksplosion hvert 14. sekund, har Hollywood indset, at filmen ikke bliver en succes uden Megan Fox. Hollywood undskylder og lover 3-4 reboots inden jul.
ign.com ændrer navn!
IGN der tidligere hed Imagine Games Network ændrer nu forkortelsens betydning til International Gunmen Nationalists. IGN's bestyrelse udtaler, at bortset fra nogle flere billeder af skallede militsmedlemmer der heiler, vil indholdet på siden forblive uændret.
Spadenews modtager fornem pris!
Der Spiegel afslørede i nat dansk tid, at Spademanns Leksikons nyhedsafdeling modtager Erhvervsrådets Finanspris for, på total kynisk manér, at nægte at poste penge i Mediekoncernen TV2. En talsperson fra Spademanns udtaler: Selvfølgelig vil vi ikke investere i det møg. Ganske vist har TV2 en lang tradition for at fordreje sandheden fuldstændigt, men udsendelserne er dumme - ikke sjove, også stopper dialogen ligesom dér.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.