Rødekro er en lille landsby tæt på skoven hvor det sagnomspundene Aabenraa siges at ligge.

Beboere[redigér | redigér wikikode]

Da Rødekro i 1915 blev opdaget af vildfarne tyske turister, fandt man ved samme lejlighed ud af, at stedet var beboet af en ældgammel og glemt dansk stamme, der stadig dyrkede kannibalisme, og diverse andre uetiske sportsgrene. De tilbageværende medlemmer af stammen har i dag alle nået pensionsalderen, men de er stadig ligeså forskruede og livsfarlige. Den lille del (ca. 10⅝%) af af Rødekros befolkning, som ikke er indfødte, er tvunget til at barrikadere sig i fastfood restauranten McDonalds, hvor de kæmper for deres overlevelse. Da der ikke længere var plads på McDonalds til de mange asylansøgende, blev der bygget en Burger King lige ved siden af, og de to steder arbejder nu sammen om at holde de indfødte ude.

Navnets oprindelse[redigér | redigér wikikode]

Navnet siges at være den indfødte stammes sprog for navnet på en stor høvding der engang ledte stammen. Oversat til rigsdansk siges navnet at betyde "Røde Ko".

Det vilde sted i Rødekro, hvor det hele det sker. det er stedet hvad de kalder "China Grillen!" Grillen er især brugt i skole frikvarterene hvor prisen på en durum falder fra 35kr. til 20kr. byen er kendt for at have verdens største Super Brugs, som også er rimelig vildt. så er der også den sidste rimelig vilde ting her i byen, det er at vi har 7 forskellige banker, fantastisk de ikke er blevet røvet endnu, det er muligt at tage dem allesammen, inden politiet er nået frem.

Tilrejse[redigér | redigér wikikode]

Der er kun én ting, som værre end at have gæster fra Rødekro - det er at være gæst i Rødekro, så planlægger du at tage til Rødekro, anbefales det at du først køber bogen "Håndbog til overlevelse i Rødekro", som blandt andet lære dig lidt om de indfødtes sprog og kultur, og så selvfølgelig også fortæller hvordan man hurtigst finder hen til enten McDonalds eller Burger King.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.