FANDOM


Rødding Højskole redigér

Skolens Historie redigér

Overgangen redigér

I starten lignede denne gang et eventyr, men er nu reduceret til blot at indeholde en masse dyr (frø, kaniner i porcelæn, tøjdyrsko mm.). En dyrelugt mødes man også af, når man træder ind på denne gang. Dunsten kan beskrives som skarp, heftig og svedig, som kommer fra Lars og Runes værelse! Gangens beboere tilhører eliten i absolut alle hovedfag: De politiske genier (Hedvig, Julie og Lars), de excentriske musikere (Rune, Mathilde, Hiro, Daniel), kreative designere (Trine, Maria, Alex) og skrivelystne journalister (Sophie, Sofie Victoria og Sasja). Derudover kan gangen prale af at tale flest sprog, da fire af gangens beboere oprindeligt er fra tre lande uden for Danmarks grænser (Norge, Grønland og Japan).

Personerne på overgangen - Sophie - Rune - Lars - Alex - Mathilde - Sofie - Trine - Sasja - Julie (Nordmand) - Hedvig (Nordmand) - Maria -Hiro (Japaner) - Daniel (Grønlænder)

Det siges faktisk af H.C. Andersen i sin tid har boet på overgangen, da han gik på Rødding Højskole. Gangen kaldes også for kærlighedsgangen, hvor der er plads til alle (høj som lav/tyk som tynd/national som international). . Hvis du bevæger dig op på denne gang bliver du mødt af kærlighed, te og sladder. Ja, de har selvfølgelig en sladderklub, hvor al den kærlighed som foregår på skolen diskuteres.

Mellemgangen redigér

Mellemgangen er verdens bedste gang! Selvfølgelig blev mellemgangen kåret som den bedste gang. − "De havde virkelig tænkt ud af boksen" sagde Mads, forstander, til mellemgangens tema, som selvfølgelig var Ringenes Herre.

− − Mellemgangens specialitet er toast, en årgang kunne man også få chili på toasten. Der ud over er der også altid et kæmpe udvalg af lækre morgenmadsprodukter bl.a. Choko Flakes og Coco Pops.

− − Den første fest blev afholdt af denne ekvilibristiske gang, hvor temaet var: ØLYMPIADE! Dette er indtil videre den bedste weekend på skolen. Der er for nyligt fundet masser af kokain på mellemgangen, men ingen vil tage ansvar!

Undergangen redigér

Højskolens hul, hvor alle dem man ikke gider se på bliver placeret ;) "Vi er den gang, der har lavet flest pranks på de andre gange," siger undergangen. Så sent som i torsdags hældte de mel på mellemgangens gulv. De har også lavet andre hævntogter mod gangene bl.a. pakket værelser ind i folie og hældt sæbe på mellemgangens gulv. Undergangen bliver styret med hård hånd af deres führer Katrine SS, der hver morgen kalder til samling og fællesbad. Sammen arbejder de for deres vision om at få AquaClaus gjort til et religiøst symbol over hele verdenen

Hovedbygningen redigér

Rumfærgegangen!

Den seje del af Rødding Højskole.

Gangens beboere: Lawand, Rikke, Bodil, Simon, Majken, Steffen, Lea, Thit, Jonas, Casper, Kristina, Malene, Sisse, Ida og Ciaran (eller Seran som Mads udtaler det).

De er lidt overmenneskelige.. Men det kommer nok også af, at halvdelen kommer fra det ydre rum. Der hørte du rigtigt -rumfærgegangen. Disse skabninger bruger deres tid på at lære om danskernes vaner og skikke -for til sidst at kunne overtage Jorden. Det ses tydeligt gennem deres atypiske adfærd bl.a. Bodils manglende kærlighed til chokolade. Jonas har i sin tid prøvet, at blive rigtig dansk, ved at være DDS-spejder. Dette gik ikke som forventet og han er nu, efter 10 år som spejder, stærkt traumatiseret.

Mange fra rumfærgegangen er også gyldige medlemmer af One Direction - Sisse, Jonas og Malene, og optræder ugentligt med koncerter i store dele af verden, England, USA og ikke mindst Rødding. De turnerer fra baren til dagligstuen. Bodil er stifter af strikkeklubben og lægger navn til statuetten en "Bodil" som Jonas har vundet to af - "bedste mandelige hovedrolle" og "bedste film." Lawand (habibi) er den eneste der har forstået hvad ægte dansk kultur er, nemlig bacon og viser fra den danske højskolesangbog. "Den højskole er ligsomm den paradise" - han er stifter, og det ene ud af 2 medlemmer, i Rødding Højskoles Paradiseudvalg. Han er ofte skribent i store danske aviser og sætter dagordenen i den danske medieverden. Han er ikke bleg for at fyre den af til yalla-yalla musik (arabisk folkemusik), når der bliver skruet op i baren. Rumfærgegangen har den eneste elev, der var kvalificeret nok til at gå på Rødding Højskoles teaterlinje, ud af 800 ansøgere. Lea har medvirket i mange store film: Titanic, Karate Kid og Star Wars (Darth Lea). Den sidste store succes var med gæstestjernen fra mellemgangen - Ebbe - eller Lavvande, som de kalder ham. Lea har også fået et meget tæt bånd med Bolette, den første rigtige romance mellem lærer og elev.

De vandt konkurrencen i gangudsmykning, hvor temaet var det ydre rum, og gangen fik navnet Rumfærgegangen "velkommen til rumfærgegaaaangennn, rumfærgegaaaanngeeennn, her går det goooddtt"

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.