FANDOM


Roedsodavand

På trods af den røde sodavands verdenssucces har den også givet social slagside. Her er et såkaldt sodavandsbarn som er efterladt med en thermokande og en rygsæk fuld af hindbærbrus

Sodavand1

Denne rødsodavandsmisbruger viser hvormange blodlegemer der er tilbage i årene efter at have doneret blod. Vi har stillet en rød sodavand i midten til sammenligning.

Rød sodavand er, så vidt vides den eneste helt rene energikilde i verden.

Historie redigér

De hele begyndte i det herrens år 1875, da H. C. Andersen var ved at lakke mod enden med sit eventyr Terry Cutter og Lises ben.

"Och saa vandrede Terry hen mod bendet, der sirkelsparke Terry i hans arme fjaes. Ach, nei, schal jeg mon icce sige sparkede i chlunken."

~ H. C. Andersen om ved skrivebordet


"Arrrgh, die oldie! Hiya"

~ Chuck Norris om hvorfor hans fod med en hastighed af 145.563.274 km/t bevæger sig mod forfatterens ansigt


"Urrrch"

~ H. C. Andersen om ummidelbart efter ovenstående


Chuck Norris opdagede efter H. C. Andersens hovedes forsvinden en tykflydende rød substans på gulvet. Han smagte på den. Den smagte rædselsfuldt, men hans dejlige kone Pia Kjærsgaard sødede den op med en super-duper pulver, der senere blev kendt som sukker. Hun boycottede dog sukkeren efter slaveriet blev afskaffet. Substansen blev fortyndet med det absolut sødeste i Norris-Kjærsgaard husholdningen: Benzin.

Rød Sodavand på Spademannsredigér

Spademanns stjal recepten på drikkelsen, gudskelov uden mennesketab.
Den ærbødige Omboo Hankvald havde i en kortere periode Rød Sodavand på sin kultur-kanon. Enkelte Spademanns-fanatikere dyrker en religion, hvor man skal tilbede rød sodavand hver onsdag klokken 17:57, og drikke min. 12 røde sodavand fra Aldi om ugen. Gerne i form a drinken Brandmand, som udover at indeholde alt det bedste fra danmark (dvs. rød sodavand og filuris) også indeholder en stor mængde vodka, uhmm. Det kan endvidere oplyses at Chuck Norris IKKE kan overvindes ved hjælp af store mængder brandmand. Derimod er Lars Løkke Rasmussen et godt mål, server ham den som en fadbamse, og se hvad der sker når hans mave registrerer at det ikke er.


Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.