FANDOM


(Nu har den manglet så længe....)
 
(pix mm - --~~~~)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Række''' er en [[måde]] at inddele [[folk]] og [[fæ]] på, så man ved hvem der er bedst og hvem der er værst - lidt ligesom [[PISA-test|Pisa-testen]], bare mere avanceret.
+
[[Fil:Raekke.jpg|thumb|587px|right|'''På billedet herover''' ses en ''række'' [[regel]][[ret]]te [[fransk]]e [[Pindsvin|hæk]]ke]]'''Række''' er en [[måde]] at inddele [[folk]] [[og]] [[fæ]] på, så man ved hvem der er bedst og hvem der er værst - lidt ligesom [[PISA-test|Pisa-testen]], bare endnu mere avanceret.
+
==Rækkefølgen==
==Inddelingen==
+
Det er som regel bedst at være i ''første række'', og værst at sidde på sidste række, med mindre der er tale om [[sky]]tt[[eg]]r[[av]][[skrig]], hvor det hyppigt vil være en fordel at holde sig helt udenfor ''rækkevidde''.<br />[[Man]] kan enten komme ''frem i rækkerne'' ved stille og solidt at arbejde sig op igennem [[Magt|system]]et - eller man kan vælge at [[snyd]]e og ''række ind over'', hvilket [[dog]] er meget [[ugle]]set i [[Selskab|det fine selskab]], og kan resultere i at man bliver <s>smidt</s> placeret udenfor rækkerne.
Det er som regel bedst at være i første række, og værst i sidste række, med mindre der er tale om skyttegravskrig, hvor det som regel er en fordel at holde sig helt udenfor rækkevidde.
 
 
Man kan enten komme frem i rækkerne ved stille og solidt at arbejde sig op igennem systemet, eller man kan vælger at snyde og række ind over, hvilket dog er meget [[ugleset]] i [[det fine selskab]], og kan resultere i at man bliver placeret udenfor rækkerne.
 
 
 
[[kategori:ordforklaring]]
 
[[kategori:ordforklaring]]

Nuværende version fra maj 16. 2018, 08:13

Raekke

På billedet herover ses en række regelrette franske hække

Række er en måde at inddele folk og på, så man ved hvem der er bedst og hvem der er værst - lidt ligesom Pisa-testen, bare endnu mere avanceret.

Rækkefølgenredigér

Det er som regel bedst at være i første række, og værst at sidde på sidste række, med mindre der er tale om skyttegravskrig, hvor det hyppigt vil være en fordel at holde sig helt udenfor rækkevidde.
Man kan enten komme frem i rækkerne ved stille og solidt at arbejde sig op igennem systemet - eller man kan vælge at snyde og række ind over, hvilket dog er meget ugleset i det fine selskab, og kan resultere i at man bliver smidt placeret udenfor rækkerne.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.