FANDOM


"Det er sådan en art bjørn, er det ikk'?"

~ Lars Løkke Rasmussen om Råbjerg Mile

"Hvem har taget min sandkasse?"

~ Jonas 4 år om Råbjerg Mile


Råbjerg Mile er en gigantisk sandkasse et sted i Danmark. Selveste Napoleon startede byggeriet af Råbjerg Mile (se "Hvorfof findes Råbjerg Mile"). Det siges at hele milen i gennemsnit flytter sig ca. 15 cm om året, og det gør den også. Grunden til at den gør det er, at der hvert år holdes en kæmpe heavy metal festival for antiloper lige ved siden af, og der er bare blæs på!

Hvorfor findes Råbjerg Mile? redigér

Det startede i 1793, da Napoleon pludselig kom til Danmark. Mens han var i Danmark mødte han en meget liderlig milf, som han fik en søn med på bare tre dage! Allerede da drengen var en time gammel, fik han en sandkasse med hjem på Napoleons hotelværelse af en tilfældig mand, der kom gående forbi. De efterfølgende dage lavede Napoleons nye søn ikke andet end at sidde i sandkassen, så han både pissede og sked i sandkassen. Napoleon blev træt af det, og straks kørte han i sin BMW M6 Coupé i en tilfældig retning med sandkassen. Han var blevet træt af, at hans søn ikke kunne lave noget mere fornuftigt som f.eks. at pudse Napoleons nye Nike sko.

Da Napoleon havde kørt i nogle timer, smed han sandkassen af på en græsmark et sted i Danmark. Det kom straks i Ekstra Bladet, og pludselig fandt stort set alle fædre i hele Danmark ud af, hvor latterligt det var at deres søn/datter havde en sandkasse, så de gjorde det samme som Napoleon.

Napoleons søn begyndte selvfølgelig at tudbrøle, en dag han kom hjem fra Baresso, hvor han havde været på date med en hot chick. Han græd og skreg i flere dage, så Napoleon besluttede sig for at efterlade ham i de tørretumblere man kunne låne på det hotel han boede på. Derefter gjorde han det korte forhold til sin milf forbi, og kørte tilbage til Frankrig i sin BMW M6 Coupé.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.