FANDOM


Quark

Jætten Quark, fotograferet umiddelbart inden sin landflygtighed.

"Knægten har jo underbid!"

~ Oscar Wilde om Quark


"..og det lader til at blive siddende!!?"

~ Oscar Wilde om Ovenstående


"Kvark? Er det ikke et Arla-produkt?"

~ Alice O'Fredericks om Quark


Jætten Quark er en tyk, grim, delvist stum men fuldbyrdet dum jætteunge[1] der hærger landene Valhalla og Ydre Udgård. Hans bedrifter er vidt berømte/berygtede i hele den vide verden. Efter den på tegnefilm forevigede skandale med at gøre Thor sur, blev Quark udleveret til de sociale myndigheder som satte ham i pleje hos Familien Trold.


Quarks Plejefamilieredigér

  • Troldefar er en tyk, fordrukken plebejer af en gadefejer[2], der fordriver tiden med at drive den af i sin hængekøje, læse 5. rangslitteratur, drikke med postbudet og fortryde at Quark flyttede ind. Hans hus ligger yderst på en klippe, og stinker af en blanding mellem et lokum og kålrabi.
  • Troldemor er en yhyrligt fed troldkælling[3], der altid er i fuld sving med at følge et brevkursus i finere madlavning, der paradoksalt nok byder på inspirerende retter som Flæskeroulade foruden fiskesuppe med en højst levende fisk i. Hun bruger samme gryde til madlavning og opvask.
  • Snøfte er Quarks plejebror, og regnes som et overlegent geni. F.eks. får han altid karakteren God i skolen[4], modsat Quark der i bedste fald får Aaarg!. Snøfte er en bedrevidende lort med en højt udviklet fantasi.
  • Bedstefar Trold er familiens sociopat og opfinder, der bander højlydt og mener at Quark er en skidt knægt. Bedstefar Trold har muligvis opfundet methamfetamin som et billigt alternativ til tandpasta.
  • Bjæf er familiens køter - konkurrerer med Quark om at være familiens hund.

Oplysning til Folketredigér

Nu tænker du nok; med hvilken ret, har en-eller-anden tølper, sjuft og gigolo dog skrevet denne side? Hvad i alverdens riger og lande er dog årsagen til dette makværk!?

Svaret er enkelt: "Oplysning til Folket". Bare hvis der lige skulle være nogen der har gået rundt og tænkt Hey! Hvad blev der egentlig af hele Danmarks Quark? Tjah, fremmede læser, det ved du så nu...

Og du kan tilmed læse videre!redigér


Noterredigér

  1. Som faktisk lever i virkeligheden.
  2. Ikke ulig Din Far
  3. OK at sige i denne sammenhæng
  4. der har skalaen God, Middel, Dårlig og Aaarg!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.