FANDOM


Quantum-solace-olga

Bond-silden, som kun siger "Get in" i hele filmen og det kan jo kun betyde en ting. Hun opsøger Bond fordi er blevet tvunget til at tage for meget solarium.

Qosplakat

Danjel kæmper med bulimi for tiden, så han er desværre kun en skygge af sig selv.

Quantum of Solace er en fortsættelse af det kongelige casino.

Efter tabet af Vesper[1] indleder Jimbo et tæt, gerontofilt forhold til M, der mindst er 50 år ældre end ham.

Den internationale superskurk Jesper Christiansen viser nok engang sit grimme ansigt som medlem af den store Solarie-sammensværgelse, så bevidst nedbryder operaer i verden ved at have Hej Matematik i Ipod'en når de ser "Kavalleriet ruster i kanen"

Men filmens superskurk Dominic Greenhouse som også er medlem af Solarie-ligaen holder den kønne Kamille Te Mons indespærret i et solarium så hun frygter at få hudkræft. Derfor kidnapper hun i desperation James i en 2CV og derefter følger nogle blodige scener som ville få John Woo til at skælve.

Samtidig kritisere M James for, at der er for få vidner tilbage når han har været i aktion.

I desperation over det anspændte forhold beslutter James at udføre alle sine stunts selv i filmen uden brug af filmtricks så han efter at være faldet ned fra vingen af en DC3 lige må på skadestuen og have syet et par sting.


Musikken redigér

Musikken skrives af Craig David, som selv spiller på tolvfingertarm i slutningen af nummeret.


Gimmicks redigér

  • Denne film er lavet fuldstændigt uden brug af stuntmænd, tekniske dingenoter eller affekter af nogen art. Dvs. at det er lykkede Danjel at lave samtlige stunts.


Fodvorterne redigér

  1. Det er ifølge Bondologerne vist nok den eneste kvinde han har prøvet at elske så'n rigtigt gennem tiderne
Mums Denne artikel er blot et enkelt stykke af den vidunderlige helhed der kaldes Portal:James Bond, som er blevet fremstillet med den største omhu og medfølelse af kompetente hænder. Værs'go at læs!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.