Pyramider.jpg
Her kommer pyramidalkraften fra
Madman.jpg
En virklighedstro illustration af en anti-facistisk munk
Chuck-norris-travlt-optaget-med-at-redde-verden-fra-zombiekænguruer.jpg
Chuck norris i færd med at dræbe zombiekænguruer

En pyramide er et stort Chuck Norris tempel hvor George W. Bush og Clinton-familien ofte kommer og ofrer svinetarme og dværge.

Dette storslåede tempel har vist sig at være totalt ubrugeligt lige siden 2001 hvor en flok anti-facistiske munke (yderst sjældne) smed en 80-årig ældre med stor angst for Chuck Norris ned i en sort gryde, og fremmanede et magisk sværd som de skar sig selv i stykker med, hvorefter de spredte deres indvolde ud over templet.

Denne sindssyge gerning fik Gud til at blive opmærksom på templet og straks sendte han sure breve til folket af i Israel, hvilket egentlig ikke gav mening.

Formål

Formålet med dette storslåede tempel var at give en hyldest til Chuck Norris, som så bruger sine almægtige kræfter til at kurere kræft og Alzheimers. Chuck Norris har desværre været travlt optaget med at redde den australske verden fra zombiekænguruer, og har derfor ikke fremmanet sine kræfter endnu.

Placering og moderne anvendelse

I dag er pyramiderne at finde i Ægypten, hvor en tandløs kameldriver venter Chuck Norris genkomst. I mellemtiden fordriver han tiden med at plage en stakkels turist til døde, med tilbud om at blive fotograferet sammen med hans kamel.

Så længe pyramiderne ikke er gået tabt i et pyramidespil, er de lette at finde. De ligger lidt til venstre for Cairo - eller lidt til højre, hvis man ser på de gamle kort.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.