FANDOM


"Pris entre le puzzle de la vie qui nous cause beaucoup de misère, et pourtant nous sommes peu conscients de la nature illimitée qui est inhérente à la vie elle-même. Nous commençons donc à chercher une réponse au puzzle lui-même"

~ Newton om at have lektier for i både fransk og matematik, når man nu hellere bare vil ud og dase i frugthaven

Puslespillene

Et puslespil kan bestå af så få som to brikker,[1] men det normale er et system med tre forskellige slags brikker: Hjørne-,[2] midter- og sidebrikker

Et puslespil består af et sæt brikker, som er udformet således, at de i mindst én konfiguration danner en firkant (som oftest et rektangel), der så igen forestiller et billede af noget, som kan være lidt af hvad som helst. Men som regel er puslespil med Vestamager på en tåget dag eller motiver med bølger, havis, nattehimlen eller snestorm ikke særlig populære. Publikum i den købedygtige alder foretrækker hurtige og klare motiver, gerne på økologisk pap.

Fakta om puslespilredigér

Finurlige fodnoterredigér

  1. ikke uligt visse tilstedeværendes formodede hjernekapacitet fx et hul og en knop
  2. Hjørnerne er enkle og altid kun fire (i Euklidsk geometri). Derimod kan en vis monotoni gøre sig gældende for brikkerne i siderne, hvor det blot er det samme om og om igen, op og ned, frem og tilbage, ja, ensformigt. Derimod hersker der total konformitet på midten af brættet (forudsat - selvfølgelig - at producenten ikke har begået den begynderfejl at fremstille et mønster, hvor hele midten bestod af ens formede brikker)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.