FANDOM


Ellen-og-Puk

Her ses Puk med Svend Aukens mor. Hun elsker at snakke med ældre mennesker. Her har hun dog valgt en noget yngre model.

Finished garden

Endnu en have er blevet forvandlet.

"Puk Elgaard, Er det ikke noget man spiser?"
~ Amin Jensen om Puk Elgaard


"Hun skulle bare ha' et cirkelspark i ansigtet."

~ Chuck Norris om Puk Elgaard


"Well... I was a bit tipsy that day."

~ Gud om Puk Elgaard's udseende.


Puk (Maxi) Elgaard er DR1's svar på TV2's Annette Heick.

Puk Elgaards Fortid. redigér

I starten af 80'erne kom Puk Elgaard pludselig i rampelyset, da en af hendes mange børn "kom til" at snuppe en Snickers. Puk Elgaard kom i retten og hendes ene barn blev dømt til døden.

Puk Elgaard fandt trøst hos hendes mand, Bjarne Riis. Men det forhold varede ikke længe, fordi at Puk Elgaard var nu en kendis, og var derfor nød til at slå op med ham.
Venstre's Ungdoms undercover agent, Svend Auken så noget i Puk Elgaard, og derfor inviterede han hende på te og kiks. Puk Elgaard og Svend Auken fik desværre et elskovsbarn som hurtigt blev druknet, men medierne fandt ud af det og staten bad DR om at finde en passende straf til Puk. Puk blev straffet med at skulle deltage i 16 sæsoner af Hokus Krokus, men det blev kun til 2 fordi at seertallet var så lavt, og haverne blev så sjusket lavet at de medvirkende sagsøgte DR.

Puk Elgaard har også været med i mange andre ting, f.eks var hun Hitlers officer. Puk Elgaard var også det første menneske på månen til de flestes overraskelse. Puk Elgaard var også personen der fandt Amerika og hende der opfandt støvsugeren.

Puk Elgaards Nutid redigér

"Hokus Krokus Filihavekat"

~ Puk om magi i luften

Lige nu er Puk Elgaard vært på den 2. sæson af X-Factor, og allerede fået tilbudet om hun ikke vil være dommer i Talent 2010. Puk Elgaard har allerede tjent kassen. Så nu lever hun det søde liv i Zimbabwe. (Til jer der ikke ved hvor Zimbabwe ligger, er det et lille land mellem Sverige og Norge.) Hun har 12 levende børn, 2 af dem med Jes Dorph Pedersen, 4 af dem med Amin Jensen, 5 af dem med Superman, og de sidste 8 med Svend Auken.

Puk Elgaards Fremtid redigér

Puk Elgaards fremtid ser lysende ud, da hun er igang med den 16'ene Harry Potter bog. Puk Elgaard arbejder lige nu i DR's underlige VQ program. DR Udtaler: "Vi vil blive ved med at producere det lort, selvom der ingen der ser det!"

~ DR om VQ
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.