FANDOM


Puk Elgård (skabt 1967) er et materiel-hologram konstrueret i Helvede via teknologi udviklet af forskere på CIA's lønningsliste i Area 51. Hun er den eneste kendte model af sin slags.

Hologrammet, der er meget nær en tro kopi af et almindeligt menneske, men er kendetegnet ved ikke at have nogle sanser, går rundt, spiser, arbejder, griner, osv. på jordens overflade, men er prædestineret ud fra en meget kompleks skabelon udregnet af Satan, der kun tillader mindre afvigelser i handlemåde, som dem sæbebobler tager i vinden. Således skubbes hologrammet, indenfor den satanisk udtænkte ramme, rundt i sit nære rum i et mønster af magnetismelignende love for tiltrækning og frastødelse.

Jobredigér

Puk Elgård har siden 1995 arbejdet indenfor radio- og TV-branchen, hvor hun for eksempel har været vært på programmerne Aftenshowet, Hokus Krokus, Flytteklar, Dagens Danmark og radioprogrammet Formiddag på 4'eren. Siden 2012 har hun redigeret brevkassen Kære Puk i det reaktionære tidsskrift Familiejournalen og har fået udgivet en bog gennem forlaget Peoples Press med titlen Ellen i Pumpehuset. En storbysaga skrevet på heksa- og pentameter: En biografisk tekst om Ellen Bentzon, hvem tilfældige crackhoveder, hvis man stiller dem tilstrækkeligt ledende spørgsmål, bekræfter blev inficeret med flydende koldbrand via sprøjte af Puk Elgård, kort efter hun havde skrevet bogen færdig. Dette er selvfølgelig alt sammen led i den diabolske plan, der grundet Djævlens transcendente karakter, er næsten umulig for mennesker at forstå. Udadtil virker hun selvfølgelig glad og jovial, hvorfor hun også har nydt stor popularitet i sin karriere og vundet flere priser for bl.a. bedste TV-værtinde.

Familielivredigér

Puk Elgård bekræftede i 2008 overfor Ekstra Bladet at have haft en længerevarig affære med sangerinde og tidligere TV-vært Julie Steincke, men tilføjede at det var slut, fordi forholdet udelukkende baserede sig på sex, der tilmed var dårlig.

Samtidig hermed har hun i mange år været gift med TV-værten Claus Elgård.


Puk Elgaard

Puk Elgård i sit es

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.