FANDOM


Proms

Den gule kontorbygning til højre, har i perioden 1994-2010 forsynet lokalområdets teenagere med kontorartikler. Dérefter, har det dannet ramme om mangen en date med seksuel udgang.


Proms Kemiske Fabrik A/S er navnet på en af de vigtigste danske kemiske forsknings og produktionsvirksomheder. Særligt kendt er virksomhedens verdensberømte, patenterede "Gull syntesemetode" til fremstilling af hvid asfalt ved en reaktion under højt tryk og temperatur. Reaktanterne i synteseprocessen er døde måger, fordærvet kantinemad og flydende natrium.

  • Bemærk også, at spildevand fra Proms Kemiske Fabrik er en vigtig hovedingrediens i Cola.

Indvirkning på lokalområdetredigér

Fuldstændig på linje med en lukket sekt, husker ingen fra Viemose noget som helst om Proms, hvis journalister spørger. Til gengæld ved alle der spørges, alt om alting på fabrikken, når først man er optaget i lokalsamfundet[1]. Således véd de lokale godt, at der er en grund til at børnene fødes med et behov for at grille deres legetøj på en Weber; at der er en grund til at man kan opdrætte 300 kaniner i sin dagligstue; at der er en grund til at 11-årige drikker sig fra sans og samling; at der er en grund til at en by der består af en 200 m lang gade, er opdelt i 3-4 "områder"; og sidst men ikke mindst, at den lokale legeonkel/landsbytosse endte med at blive spist af sin schæfer-tæve[2].

Gift-noterredigér

  1. Jf. At bo i nærheden og have givet en bajer.
  2. Ikke jokes. Ovenstående udskejelser er fundet sted efter år 2000. Dvs. Når de sidste "kemi-børn" nåede skolealderen. Det med hunden, var i 2004- eller 5
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.