FANDOM


Rose rd p hvid web

Moralsk Forkastelig

Det hæderkronede Socialdemokratis partiledelse har personligt gennemlæst og nærgransket denne artikel, og finder indholdet absolut moralsk forkasteligt. Så hvis du vil være med i hulen have en politisk karriere, stopper læsningen her!
S&d

Der er vist nogle der er brugere på Spademanns Leksikon...


"Jeg er ikke kandidat!"

~ Helle Thorning-Schmidt om at blive chef for S&D


"Heller ikke jeg..."

~ Anders Fogh Rasmussen om ovenstående


"Jeg stemmer slet ikke."

~ Oscar Wilde om demokrati


Progressive Alliance of Socialists and Democrats (Dansk: Prugrazive Allijance af Sosjalister og Demmokrader) er trods det relativt korte navn, det næststørstepolitiske parti/gruppe, der hæver en fed løn holder til i EU-parlamentets Afdeling for Demokrati.[1] Partiet/Gruppen udgøres af plat-marxister og socialdemokrater fra hele EU, i Danmark er det Team Stauning.

Politikredigér

Epptanks

S&D's vision for fremtidens forsvar af EU

Puuuha, dén var værre. Hvad er S&D's politik? Som udgangspunkt er den socialdemokratisk, med alt hvad det indebærer,[2] men samtidig ligner deres politik i høj grad deres allierede arvefjende EPP's - men i en lidt anden version: Hvor EPP mener, at EU skal omdannes til en megastor, superstærk føderation, med fælles alt, afskaffelse af fri abort og politisk styrke til at afskaffe diktatoriske systemer, så mener S&D det samme, men med fri abort!

Værdipolitikredigér

S&D er socialdemokratisk, og ser som sådan sig selv som humanister der kæmper for et frit marked[3], hvor dem med penge hjælper dem uden penge til at komme på fode igen. Samtidig lægges der stor vægt på, at staten er samfundets vigtigste organ, men at staten skal være der for borgerne.

Eppsoldiers

EPP's vision for fremtidens økonomiske politik

Økonomisk Politikredigér

Som det fremgår af billederne til højre, er S&D's forsvar's- og økonomiske politik fuldstændig mage til EPP's, bare vendt om. Hvor EPP mener, at man skal tjene det private erhvervsliv også borgerne, mener S&D, at man skal tjene borgerne også det private erhvervsliv.[4] Det kan virke som to sider af samme sag[5], men partierne samarbejder altså kun. Hver dag. Hele tiden... Og deles om de vigtige poster.

Plan for EUredigér

Officielt vil S&D gerne have et ærke-socialdemokratisk EU, men i realiteten er de pisseligeglade så længe det udvikler sig til en blanding mellem USA og Det Britiske Imperium. Gerne med Helle Thorning-Schmidt som Kansler-Kejserinde, men selv denne detalje er de villige til at lade fare så længe den overordnede plan føres ud i livet. Dette er den direkte årsag til, at de har indledt et meget tæt samarbejde med EPP, som de facto[6] udelukker alle dem der ikke vil have at EU bestemmer over alle de andre piger og drenge nede i børnehaven.

Se ogsåredigér

Noterredigér

  1. I tæt samarbejde med ærkefjenden, EPP.
  2. f.eks. 24-årsreglen
  3. Pudsigt, at ordlyden er nøjagtig mage til den på EPP's artikel
  4. Det betyder skattetryk ganske lidt højere end EPP's ønsker
  5. Og det er det også
  6. Det betyder i praksis, din pjalt
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.