FANDOM


Profetenmogens

Pga. "Fredens Religions" billedforbud, overfor religionens gud "al-ilah", har vi her valgt ikke at fremvise Profeten Mogens. Selvom hans billede allerede findes, bl.a. på hans gamle skole, nær Nakskov.

Profeten Mogens er indstifter af den monoteistiske, og abrahamitiske religion "Fredens Religion", og bliver af tilhængerne regnet som den sidste profet, af en lang række, og det fuldkomne menneske, som man så vidt muligt bør efterabe.

Profeten Mogens' fortidredigér

Profeten Mogens blev født i Nakskov omkring 1955, som en del af en familie som nok viste ham respekt, men som ikke tog ham videre alvorligt. Da Profeten Mogens var ca. 20 år, ernærede han sig i en kortere periode som punker, hvor han overfaldt hash-kurérere, og tog deres penge. Kort efter dette, mødte han en lotto-millionøse, der var mange år ældre end han. Hun døde heldigvis, og efterlod ham en klækkelig sum penge, som han delvis brugte på at åbne en købmandsforretning. Herefter fik han sig en ven, vis' datter - Anna - Profeten Mogens giftede sig med. Hun var da ca. 7 år gammel[1]. Profeten Mogens havde løbende en del problemer med konen, f.eks. hvis de var uenige om, hvem der bestemte hvad og hvor meget i forholdet. På mirakuløs vis, fik Profeten Mogens en række åbenbaringer af så heftig karaktér, af de kun kunne være kommet fra al-ilah selv. Det skete godt nok gennem en person der hævdede at være Ærkeenglen Gabriel, men denne person var så overbevisende, at Profeten Mogens troede at det var en Dæmon, hvorefter Profeten Mogens gentagne gange forsøgte at begå selvmord. Disse åbenbaringer gav ham indholdet til "Livets Bog", som han skrev ned.

Fredens Religionredigér

Profeten Mogens måtte sande, at netop hans syner var den ægte vare, så han fik overbevist sine omgivelser om, at han talte sandt. Dette gjorde han bl.a. ved at love, at hvis han løj, ville hans pulsårer til hjertet blive skåret over. Dette var så respektindgydende, at hans kone Anna nu fandt sig i, at han tit havde sædrester på tøjet, og hans øvrige tilhængere smurte hans spyt ud i deres egne ansigter. Da Profeten Mogens var ca. 62 år gammel, blev han forgiftet, og han beskrev smerten "som om mine pulsårer til hjertet, er blevet skåret over." Dette bekræftede jo bare, at hans nye religion er sand.

Livets Bogredigér

Adskillige år efter at Profeten Mogens stillede træskoene, udkom "Livets Bog", indeholdende over 20 kapitler der tydeligvis er fotokopieret fra "Det Ny Testamente", men naturligvis ikke de dele, der udstiller Profeten Mogens som en falsk profet, og al-ilah som Djævlen. Dertil er der også en beskrivelse om, at Profeten Mogens er den allersidste af en lang række profeter, og at jøderne, de kristne og muslimerne har taget fejl, og at Biblen og Koranen er forfalsket, men at en tro tilhænger af Fredens Religion alligevel bare skal læse de andre værker, hvis man er i tvivl om noget[2].

Teologiredigér

"Livets Bog", der rent grammatisk er et mareridt at læse, med 20% uforståeligt sludder, og en rodebutik af citater, uden en egentlig rød tråd, indeholder over 100 utvetydige ordrer om at angribe og dræbe alle "vantro", og 1 bud om at man ikke må dræbe "uskyldige". I medierne citerer man ofte det ene bud, men undlader at nævne, at Profeten Mogens slet ikke anerkendte, at vantro kan være uskyldige.

Kontroverserredigér

På trods af, at Profeten Mogens var kendt som en voldelig stodder med sædrester på tøjet, insisterer tilhængerne på, at han var en Fredens mand, og at det ikke har noget som helst med de førnævnte 100+ drabsbud at gøre, når andre tilhængere fræser biler ind i menneskemængder, sprænger skoler i luften, eller dolker 80-årige franske præster.

"Forstå du nu (Oh, Mogens), at alle der ikke er som dig, som ikke forsøger at blive det, og som ikke vil betale dig beskyttelsespenge i form af en særskat, skal jages, dræbes, brændes, dolkes, myrdes og parteres, at du (Oh, Mogens), kan fremstå smukkere end Solen (der i øvrigt ligger i en mudderpøl, når flyvende tæpper ikke dækker for den.)"

~ Livets Bog


"Alt ovenstående, er taget ud af kontekst. Slut prut finale."

~ Profeten Mogens' tilhængere om ovenstående.


Noterredigér

  1. Hun var født på skuddag, så i virkeligheden, var hun sidst i 20'erne.
  2. At "Livets Bog" bog blev skrevet af Profeten Mogens mange år efter hans død, er klart muligt, når nu han også selv var analfabet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.