FANDOM


m (Balder)
m (Balder)
Linje 4: Linje 4:
   
 
==Balder==
 
==Balder==
Hunden ''Balder'' var en [[Fransk Bulldog|Gammel Dansk Hønsehund]] der vandt alle seernes hjerter, og således også [[Teddy Edelmann]]s der endte med at skrive "''[[Barry White|Himmelhunden]]''" til ære for Balder.
+
Hunden ''Balder'' var en [[Fransk Bulldog|Gammel Dansk Hønsehund]] der vandt alle seernes hjerter, og således også [[Teddy Edelmann|Teddy Edelman]]s der endte med at skrive "''[[Barry White|Himmelhunden]]''" til ære for Balder.
   
 
;Og for lige at besvare omkvædets spørgsmål:
 
;Og for lige at besvare omkvædets spørgsmål:

Versionen fra aug 15. 2015, 13:15

Pt

Poul Thomsen og hans kæle-konkylie, Fru Jansson.

Poul Thomsen er en autodidakt journalist og dyreven, der gennem sit 80er-program "Dus med Dyrerne" er den direkte årsag til at Danmark nu har en nationalfugl, og at det er Svanen istedet for en sej fugl, f.eks. Blåmejsen.

Balder

Hunden Balder var en Gammel Dansk Hønsehund der vandt alle seernes hjerter, og således også Teddy Edelmans der endte med at skrive "Himmelhunden" til ære for Balder.

Og for lige at besvare omkvædets spørgsmål

Nej, man må ikke tage hunden med sig ind i Himlen, for kræet har ingen sjæl, går aldrig i kirke, er utvivlsomt ikke døbt og hader katte der nu er det mest populære kæledyr på kloden. Og på Youtube.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.