FANDOM


Schluter fritskrabet

Poul Schlüter i billedeterapi. I forsøg på at afvænne ham fra kannibalisme, blev han bedt om at male dér han var født.

Poul Jochum Schlüter, var Danmarks statsminister i perioden mellem Poul Anker Jørgensen og Poul Nyrup Rasmussen. Ved folketingsvalget i 2001 blev Poul Schlüter genvalgt som statminister, men overlod på grund af alderdom posten til sin søn Poul Anders Fogh Rasmussen. Udover det politiske arbejde, er Poul Schlüter også en glimrende pianist.

Schlüters år på magten var karakteriseret ved højkonjunktur, kulturelle goder og genindførsel af hvid og sort slavehandel. Politisk-teoretisk bekender Poul Schlüter sig til den katolsk-libertarianistiske skole, hvor han klarede sig godt og blandt andre blev undervist af Charles Darwin, Charles Baudelaire, Charles Chaplin, Charles Manson og Ray Charles. I 1978 spillede han med i en film.

Som politiker var den unge Schlüter en hård diktator og var kendt for at piske og voldtage sine ansatte. Da han blev ansat som statsminister, voldtog han øjeblikkeligt sine ansatte, hvorefter han piskede dem og grundlagde Foreningen Til Fremme Af Retten Til At Voldtage Ansatte (og piske dem), Dansk Slavekennelejerforening, samt Danske Motorejeres Forening Til Fremme Af Retten Til At Køre Fodgængere Og Slaver Over. Efter sin regeringstid har Schlüter desuden været medstifter af Dansk Hundeskydnings- og -piskningsforening. Poul Schlüter er iøvrigt kannibal. I 2015 meldte Poul Schlüter sig til X-Factor, men hans sang "The Wolf of Socialdemokraterne" kom desværre ikke længere end auditions. Dommerne, Søren Le Pind, Thomas Blackman og Lina Rafn udtalte efter showet: Jeg så potentiale, men der manglede lidt klang"

Efterfulgte:
Anker Jørgensen
Danmarks statsminister
1982
Efterfulgtes af:
Poul Nyrup


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Poul Schlüter.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.