FANDOM


m
(lidt redigering - --~~~~)
Linje 1: Linje 1:
Direktør for Skagen Innovation, der har opfundet og lanceret en banebrydende metode til kystsikring.
+
'''Poul Jakobsen''' er en <s>[[tre]] [[meter]] [[høj]]</s> [[over]][[vægt]]ig, [[Gammel|ældre]] <s>[[plattenslager]]</s> [[opfinder]] og direktør for [[Skagen]] [[In]]novation, som har opfundet og lanceret en banebrydende [[metode]] [[til]] [[kys]]t[[si]]k[[ring]]. Hans metode er banebrydende, idet den ikke <s>virker</s> følger [[fysik]]kens [[lov]]e. Jakobsen er, ifølge ham selv og nogle få disciple, et miskendt geni, der forgæves har forsøgt at overbevise myndighederne i mange lande om sin tekniks fortræffelighed.
+
==De onde i det offentlige==
Jakobsen er et miskendt geni, der forgæves har forsøgt at overbevise myndighederne i mange lande om sin tekniks fortræffelighed.
+
[[Lokal]]t [[i]] [[Nord]][[jylland]] har en myndighed af [[smagsdommer]]e, nemlig [[Kys]]td[[ir]]ek[[to]][[rat]]et i [[Lemvig]], gang gang stukket en kæp i hjulet for ham. På denne [[bag]][[grund]], og fordi det omgår den [[almindelig]]t [[ved]]t[[agn]]e [[fysik]], men allermest p.g.a. den inkompetente modstand, er Jakobsen endnu ikke indstillet til en [[Nobelpris]].
+
==Jakobsens metode==
Desværre sætter en lokal myndighed af smagsdommere, nemlig Kystdirektoratet i Lemvig ganggang en kæp i hjulet for ham.
+
Det antoges oprindeligt, at der måtte anvendes såkaldt "psykisk vand", der af egen drift ville søge ind i et perforeret plasticrør, som var stukket ned i noget vådt sanden strandbred. Derfra søger det af opad og ud, hvorved omgivelserne drænes og styrkes. Dette fænomen ville dog kræve en religiøs indgriben a la vievand eller hellig tjære fra Mekka. Der er endnu ikke påvist nogen sådan tilstedeværelse. Det ville også kræve en næsten overmenneskelig anstrengelse at fylde fx Nordsøen op med præpareret vand.<br />Derfor antages det nu, at Jakobsen har opfundet nogle ''[[u]][[ni]][[pol]][[ære]] [[vand]][[Magnetisme|magnet]]er'', som ved en endnu ikke offentliggjort proces påføres rørene, således at vand udefra tiltrækkes og vand indeni frastødes af rørene.<br />Måske på grund af de mulige [[økonomi]]ske [[Tæsk|konsekvens]]er holdes processen bagved foreløbigt [[hemmelig]].
 
Hans metode er banebrydende, idet den ikke følger fysikkens love.
 
 
Det antoges oprindeligt, at der måtte anvendes såkaldt "psykiske vand", der af egen drift vil søge ind i et perforeret plasticrør, som stikkes ned i vådt sand på en strandbred. Derfra søger det af opad og ud, hvorved omgivelserne drænes og styrkes.
 
 
Dette ville dog kræve en religiøs indgriben a'la vievand eller helligt vand fra Mekka. Der er dog ikke påvist nogen sådan tilstedeværelse. Det ville også kræve en næsten overmenneskelig anstrengelse at fylde f.eks. Nordsøen op med præpareret vand.
 
 
Derfor antages det nu, at Jakobsen har opfundet nogle unipolære vandmagneter, som ved en endnu ikke offentliggjort proces påføres rørene, således at vand udefra tiltrækkes og vand indeni frastødes af rørene.
 
 
Måske på grund af de mulige økonomiske konsekvenser holdes processen bagved foreløbigt hemmelig.
 
 
På denne baggrund, fordi det overgår den almindeligt vedtagne fysik, men mest p.g.a. den inkompetente modstand, er Jakobsen endnu ikke indstillet til en Nobelpris.
 
 
 
[[kategori:Andet afskum]]
 
[[kategori:Andet afskum]]

Versionen fra feb 18. 2018, 11:28

Poul Jakobsen er en tre meter høj overvægtig, ældre plattenslager opfinder og direktør for Skagen Innovation, som har opfundet og lanceret en banebrydende metode til kystsikring. Hans metode er banebrydende, idet den ikke virker følger fysikkens love. Jakobsen er, ifølge ham selv og nogle få disciple, et miskendt geni, der forgæves har forsøgt at overbevise myndighederne i mange lande om sin tekniks fortræffelighed.

De onde i det offentlige

Lokalt i Nordjylland har en myndighed af smagsdommere, nemlig Kystdirektoratet i Lemvig, gang på gang stukket en kæp i hjulet for ham. På denne baggrund, og fordi det omgår den almindeligt vedtagne fysik, men allermest p.g.a. den inkompetente modstand, er Jakobsen endnu ikke indstillet til en Nobelpris.

Jakobsens metode

Det antoges oprindeligt, at der måtte anvendes såkaldt "psykisk vand", der af egen drift ville søge ind i et perforeret plasticrør, som var stukket ned i noget vådt sand på en strandbred. Derfra søger det af opad og ud, hvorved omgivelserne drænes og styrkes. Dette fænomen ville dog kræve en religiøs indgriben a la vievand eller hellig tjære fra Mekka. Der er endnu ikke påvist nogen sådan tilstedeværelse. Det ville også kræve en næsten overmenneskelig anstrengelse at fylde fx Nordsøen op med præpareret vand.
Derfor antages det nu, at Jakobsen har opfundet nogle unipolære vandmagneter, som ved en endnu ikke offentliggjort proces påføres rørene, således at vand udefra tiltrækkes og vand indeni frastødes af rørene.
Måske på grund af de mulige økonomiske konsekvenser holdes processen bagved foreløbigt hemmelig.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.