FANDOM


(lidt redigering - --~~~~)
Linje 1: Linje 1:
Postnord er danmarks statstøttede logistikfirma. Men logiske, det er de ikke. Selvom de har et underskud på en milliard kroner (2016) så formår de stadig, virker deres service ikke som om at de vil have overskud.
+
'''Postnord''' er Danmarks statsstøttede logistikfirma. Men logiske, det er de bestemt ikke. Selvom de har et [[under]]sk[[ud]] [[]] [[en]] [[milliard]] [[Konge|krone]]r ([[2016]]), så formår de [[stad]]ig [[at]] [[præst]]ere et serviceniveau, der ikke tyder at de ønsker at drive virksomheden med overskud.
 
   
 
- Har du fået din pakke?
 
- Har du fået din pakke?
   
- Den bliver leveret med postnord
+
- Den bliver leveret med ''Postnord''
   
 
- .....
 
- .....
   
 
- .....
 
- .....
+
==Historisk stabilitet==
Da Christian den 4. var konge tog det 5 dage at sende et brev, i dag med postnord tager det 5 dage. Det vil sige at Postnord ikke har udviklet sig i 370 år.
+
Da [[Christian 4.|Christian den 4.]] var konge, tog det fem (5) dage at sende et [[brev]]. I dag med [[Post]][[nord]] [[tag]]er [[det]] [[lige]][[led]]es [[fem]] [[dag]]e. Det vil sige at ''Postnord'' <s>ikke har udviklet sig</s> har opretholdt denne stolte [[tradition]] i cirka 370 år.
  +
[[Kategori:Ordforklaring]]

Versionen fra maj 19. 2018, 10:33

Postnord er Danmarks statsstøttede logistikfirma. Men logiske, det er de bestemt ikke. Selvom de har et underskud en milliard kroner (2016), så formår de stadig at præstere et serviceniveau, der ikke tyder på at de ønsker at drive virksomheden med overskud.

- Har du fået din pakke?

- Den bliver leveret med Postnord

- .....

- .....

Historisk stabilitet

Da Christian den 4. var konge, tog det fem (5) dage at sende et brev. I dag med Postnord tager det ligeledes fem dage. Det vil sige at Postnord ikke har udviklet sig har opretholdt denne stolte tradition i cirka 370 år.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.