FANDOM


Denne artikel er skrevet af et medlem som har forvekslet Spademanns med Arto (indtil ekspertisen trådte til)


Postmand Perredigér

Perpost

Perpost

Her er Postmand Per tillempet moderne jysk sprogbrug da serien allerede er over 25 år gammel og kan virke oldnordisk på nutidens børn. Tak til Rasmus og Niels

Åh ja, ham.. Vi kender alle Postmand Per (Bortset fra hvis du er tysker - de kender ham af en eller anden underlig grund ikke). Den rare postmand der så flittigt deler post ud. Ak ja!

Jeg mener oprigtigt talt at vi bør være særdeles taknemmelige for Per. Han er skyld i at vi er som vi er. ALLE børn har siddet klistret foran skærmen til Postmand Per. Han er en del af vores opdragelse. Uden ham ville vi ikke være så venlige og hjælpsomme, uden ham ville vi ikke have haft en sådan stor forståelse og medfølelse for postvæsenet, og først og fremmest; uden ham ville vi ikke tænde på blå postdragter! Ej, det sidste mente jeg selvfølgelig ikke.

Postmand Per er uskyldig og pæn.

Men hvis du sidder og eksempelvis er tysker, så lad mig kort introducere dig for Postmand Per:

Det handler om Postmanden Per, der lever i Grønnedal sammen med sin kone Paula, sin søn Paul og selvfølgelig sin kat Emil. Her lever han i fred og uvidenhed og deler pølsen ud.

Men hvad laver du her? Skynd dig ned i din lokale SPAR, og køb en Postmand Per dvd mens du stadig kan. Man bliver aldrig for gammel til Per ;)

Andre postmænd som har betydet noget for din dannelsesprocesredigér

Nyttig viden om Postmand Perredigér

  • Hvis Postmand Per bliver fyret, ville han bare hedde "Per".
  • Postmand Per's kat hedder "Emil" og ikke "Kat Emil".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.