FANDOM


Poke - en ualmindelig ond handling der findes på facebook. Poke, eller på dansk at prikke kan i virkeligheden være en meget uskyldig handling. Men bruges funktionen på facebook, er det en helt anden sag.

Funktionredigér

Poke bruges på overfladen som en lille irriterende funktion på facebook, som bruges til at irritere sine venner. Det den gør, at næste gang din ven logger på, vil han kunne se på sin startside, at han er blevet poket af dig, og få muligheden for at poke tilbage. Derudover vil han have en notifikation der siger han er blevet poket. Han kan endda få en mail der siger det (tror jeg.. eller...)..

Spredningredigér

Poket er blevet spredt hurtigt på facebook, som mange østungarske forskere mener er skabt udelukkende med dette formål. Det skyldes den førnævte funktion om at prikke tilbage, samt den indbyggede digitale nikotin som funktionen indeholder. Hver gang man trykker på Poke udsendes en masse nikotin på gasform fra skærmen, som gør dig dybt afhængig af funktionen. Denne trang kan ikke lindres med cigaretter, som ellers nogle steder er blevet udstedt fra apoteker som lægemiddel, fordi bivirkningerne er meget mindre end virkningerne ved Poke (kommer omlidt, læs videre). Nikotinet er en speciel variant, der hedder pokotin, og er meget sjælden. Pga pokotinet begynder folk at poke oftere og oftere, og derfor er det nu et globalt problem.

Symptomerredigér

Når du poker meget, begynder man at få symptomer på Pokotitis Pokalis, og disse symptomer er:
Svedeture
Stærkt rystende hænder
Opkast
Ufrivilig urinering
Trang til armhulesex
Hovedpine
Mavepine
Lilletåpine
Diarre (som ikke kan kurreres af Imodium Plus)
Hallucinationer (ofte ordene "Zak er en Lama")

Pokotitis Pokalisredigér

Pokotitis Pokalis er en alvorlig sygdom, som fører til lammelse fra livet og op, analudvidelse og i nogle tilfælde død, hvis den ikke behandles. Fra man bliver smittet (i gennemsnit ved poke nummer 765) går der mellem 35,5 minutter til 17 år før sygdommen er fuld udviklet, og da er den blevet uhelbredelig. Før den når sit ultimo-stadie, er det muligt at helbrede sygdommen med en grød lavet af hestefæces, kofæces, ekstrakt fra kokavalmuen samt ekstrakt fra Zakarias løgpose.

--Dr. Simon Malone nov 25. 2009, 13:15 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.