FANDOM


Igår da jeg kom gående hen ad gaden så jeg en megafed og ulækker kone og hendes endnu mere ækle mand. De så ud til at være ved at planlægge en børnefødselsdag, men for en sikkerheds skyld spurgte jeg om jeg kunne hjælpe med noget, f.eks. at vise vej til grøntsagsafdelingen i Brugsen eller måske bare rette på deres alt for stramme tøj. Jeg ved ikke hvorfor, men de blev pissesure, så selvfølgelig omtalte jeg den grimme farve deres hus har, og påpegede at deres unger så ud til at være adopterede. De fede svin begyndte at råbe ad mig, men jeg gik bare videre og råbte tilbage at kun mit job var til gavn for skattevæsenet, ligeyldig hvad de to så laver.

40pxKlumme
Gode manerer
34% mener, at deres egne manerer er gode.
80% mener, at andres manerer er for dårlige.

Kort efter, da jeg havde tændt min sidste smøg, smed jeg selvfølgelig pakken på jorden ligesom alle andre, og vandrede ind over den legeplads jeg altid går forbi på vej hjem. Det er fandeme irriterende med alle de unger der larmer midt i min eftermiddagssmøg, og jeg tror faktisk at jeg ramte én af dem i ansigtet da jeg spyttede en grønharker ud, men jeg havde ikke tid til at undersøge hvorfor ungen græd og råbte ad. Hjemme da jeg skulle tjekke min postkasse, kom jeg til at vælte en cykel ud på fortovet. Den så helt ny ud, men jeg havde travlt med min post. Jeg ved ikke hvad der blev af reklamerne, da jeg endelig gik ind i opgangen.

På vej op kom min underbo og hans ven forbi med en sofa, på vej ned på gaden. Det er fandeme belastende når folk ikke gider at flytte sig, og jeg måtte mase mig forbi sofaen for at komme op på 1. sal, hvor én-eller-anden har åbnet vinduet til opgangen - fatter de mennesker da ikke, at det er svært at tænde sin morgensmøg når vinden blæser..?

Derpå begyndte jeg at lave aftensmad. Som altid fik jeg en masse kartoffelskræller o.lign. tilovers, men til alt held er køkkenvinduet altid åbent så jeg kan kyle lortet ned i buskene. Planter er vel planter. Da jeg havde spist, tændte jeg for fjernsynet og startede som altid mit surroundsound-anlæg. Jeg foretrækker lyden på 50+, navnlig når jeg er træt, ellers er det fandeme svært at følge med i en klassisk western, med alle de indianerhyl og pistolskud.

Nu kommer så det der ødelagde en ellers helt almindelig dag: kl. 21.08 ringede min bedste ven, og jeg ved fandeme ikke hvad røvhullet har gang i - man ringer sgu'da ikke til folk efter kl. 21!

Det er det jeg så tit har sagt: der er fandeme mange mennesker uden pli!!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.