FANDOM


Linje 4: Linje 4:
 
[[fil:Ps4 bagfra.png|thumb|300px|Hvis du ikke havde gættet [[det]], har den også en [[bag]]ende]]
 
[[fil:Ps4 bagfra.png|thumb|300px|Hvis du ikke havde gættet [[det]], har den også en [[bag]]ende]]
   
Den seneste version af '''Playstation''' blev [[onsdag]] præsenteret ved en [[bank]]et i [[Det hvide Hus]] i [[Washington]], hvor en gruppe [[japan]]ske personer med ''Sony''-logoer i panden vimsede rundt på et podie i ''Det ovale Kontor'' og baksede med nogle ledninger, når de da ikke styrtede rundt på gangene og uddelte [[fly]]ers for deres nye produkt: '''Playstation 4'''<br />
+
Den seneste version af en [[Playstation]] blev [[onsdag]] præsenteret ved en [[bank]]et i [[Det Hvide Hus]] i [[Washington]], hvor en gruppe [[japan]]ske personer med ''Sony''-logoer i panden vimsede rundt på et podie i ''Det ovale Kontor'' og baksede med nogle ledninger, når de da ikke styrtede rundt på gangene og uddelte [[fly]]ers for deres nye produkt: '''Playstation 4'''<br />
[[Sony]] valgte - helt uventet - ''ikke'' at bruge hele konferencen på at tale om TV-shows, lavet af Steven Spielberg, og gamle spil, der bliver genoplivet. I stedet talte de om ''gaming''. Et par [[sekund]]er efter dalede en [[sort]] boks ned fra [[himlen]]. De greb den, uden at den rørte jorden, og siden har mennesket beholdt den, som et evigt minde, og indtil den dag i dag, har den [[aldrig]] rørt [[jord]]en. Siden da har [[Gud]] ikke givet [[menneske]]t flere gaver.
+
[[Sony]] valgte - helt uventet - ''ikke'' at bruge hele konferencen på at tale om TV-shows, lavet af [[Steven Spielberg]], og gamle spil, der bliver genoplivet. I stedet talte de om ''gaming''. Et par [[sekund]]er efter dalede en [[sort]] boks ned fra [[himlen]]. De greb den, uden at den rørte jorden, og siden har mennesket beholdt den, som et evigt minde, og indtil den dag i dag, har den [[aldrig]] rørt [[jord]]en. Siden da har [[Gud]] ikke givet [[menneske]]t flere gaver.
   
 
==Ting som din Playstation (endnu) ikke kan==
 
==Ting som din Playstation (endnu) ikke kan==
 
*Lave [[kaffe]] ([[det]] har [[vi]] klaget over i rigtig mange år)
 
*Lave [[kaffe]] ([[det]] har [[vi]] klaget over i rigtig mange år)
 
*Trykke [[penge]]sedler (gerne Euro)
 
*Trykke [[penge]]sedler (gerne Euro)
  +
*Vinde [[VM]] med [[Norge]] i [[FIFA]]
 
*Klø [[dig]] på ryggen
 
*Klø [[dig]] på ryggen
  +
*Få din kæreste til at lukke røven ([[Og så snakker vi ikke mere om det|det er da ikke unormalt, at spille 5 timer om dagen]]?)
  +
*Selv ringe til [[arbejde]]t, og melde dig [[syg]]
   
 
[[kategori:Computere]][[Kategori:Fænomener]]
 
[[kategori:Computere]][[Kategori:Fænomener]]

Versionen fra jun 11. 2013, 14:21

Mario-peace
Pac-man
Ecchi
LILLE KINA MAND
Adidas

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap 4 JAP


PS4

Her er den så

Ps4 bagfra

Hvis du ikke havde gættet det, har den også en bagende

Den seneste version af en Playstation blev onsdag præsenteret ved en banket i Det Hvide Hus i Washington, hvor en gruppe japanske personer med Sony-logoer i panden vimsede rundt på et podie i Det ovale Kontor og baksede med nogle ledninger, når de da ikke styrtede rundt på gangene og uddelte flyers for deres nye produkt: Playstation 4
Sony valgte - helt uventet - ikke at bruge hele konferencen på at tale om TV-shows, lavet af Steven Spielberg, og gamle spil, der bliver genoplivet. I stedet talte de om gaming. Et par sekunder efter dalede en sort boks ned fra himlen. De greb den, uden at den rørte jorden, og siden har mennesket beholdt den, som et evigt minde, og indtil den dag i dag, har den aldrig rørt jorden. Siden da har Gud ikke givet mennesket flere gaver.

Ting som din Playstation (endnu) ikke kan

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.