Spademanns Leksikon
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små kinesiske børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
またあなたの母と性交する

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine følgende handlinger!!! Jap.jpg 4 JAP


Her er den så

Hvis du ikke havde gættet det, har den også en bagende

Den seneste version af en Playstation blev onsdag præsenteret ved en banket i Det Hvide Hus i Washington, hvor en gruppe japanske personer med Sony-logoer i panden vimsede rundt på et podie i Det ovale Kontor og baksede med nogle ledninger, når de da ikke styrtede rundt på gangene og uddelte flyers for deres nye produkt: Playstation 4
Sony valgte - helt uventet - ikke at bruge hele konferencen på at tale om TV-shows, lavet af Steven Spielberg, og gamle spil, der bliver genoplivet. I stedet talte de om gaming. Et par sekunder efter dalede en sort boks ned fra himlen. De greb den, uden at den rørte jorden, og siden har mennesket beholdt den, som et evigt minde, og indtil den dag i dag, har den aldrig rørt jorden. Siden da har Gud ikke givet mennesket flere gaver.

Ting som din Playstation (endnu) ikke kan[]