FANDOM


Linje 3: Linje 3:
   
 
Pjerrot er [[albino]] og kan ikke tåle [[sol]]. Derfor er han så ualmindelig hvid og har lyserøde øjne.
 
Pjerrot er [[albino]] og kan ikke tåle [[sol]]. Derfor er han så ualmindelig hvid og har lyserøde øjne.
I sine unge dage havde han en længerevarende affære med [[Gubernichte Hankvald Knudsen]]s og [[Frida Kahlo]]s far på et hotel i [[Brønshøj]].
+
I sine unge dage havde han en længerevarende affære med den tysk-jodiske bakkesanger Heinrich-Fabian Rosenbaum Knudsen ([[Omboo Hankvalds]] morfar) på et hotel i [[Brønshøj]]. Rosenbaums ene datter, malerinden [[Frida Kahlo]] trappede efterfølgende op i Pjerrots hjem, og truede ham på livet, hvilket tvang ham til at gå under jorden.
  +
Rosenbaums anden datter, [[Gubernichte Hankvald Knudsen]] flyttede hjemmefra i en alder af 9, efter at have afsløret faderens affære. Gubernichte satte verdensrekord i flest sendte breve på kortest tid, allesammen trusselsbreve til Pjerrot.
  +
 
Pjerrot stammer fra Sicilien og er fætter til mafiabossen [[Mario "Citronfjæs" Tortellini]].
 
Pjerrot stammer fra Sicilien og er fætter til mafiabossen [[Mario "Citronfjæs" Tortellini]].
   

Versionen fra jan 31. 2014, 21:58

Pjerrot bor i Thyborøn med sin datter, Magrethe og sin svansede søn Prins Henrik. Tidligere var han H. C Andersens personlige skrædder hvilket resulterede i diverse særheder(ikke yderligere nævnt).

Pjerrot er albino og kan ikke tåle sol. Derfor er han så ualmindelig hvid og har lyserøde øjne. I sine unge dage havde han en længerevarende affære med den tysk-jodiske bakkesanger Heinrich-Fabian Rosenbaum Knudsen (Omboo Hankvalds morfar) på et hotel i Brønshøj. Rosenbaums ene datter, malerinden Frida Kahlo trappede efterfølgende op i Pjerrots hjem, og truede ham på livet, hvilket tvang ham til at gå under jorden. Rosenbaums anden datter, Gubernichte Hankvald Knudsen flyttede hjemmefra i en alder af 9, efter at have afsløret faderens affære. Gubernichte satte verdensrekord i flest sendte breve på kortest tid, allesammen trusselsbreve til Pjerrot.

Pjerrot stammer fra Sicilien og er fætter til mafiabossen Mario "Citronfjæs" Tortellini.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.