FANDOM


Pirate-island-PoTC-GMaps

Pirat Øen er skam også med på Google Maps. Hvis dit Google Maps ikke har installeret den nye patch endnu, kan den manuelt installere den herfra. [1] (Og ja, du kan også downloade det til din skide mac)

"Nok den bedste politiske dokumentar 3V3R!!!"

~ Ham den dumme Gymnasieelev om Pirates Of The Caribbean


"Jeg synes min øl så lidt lille ud i filmen"

~ Lars Løkke Rasmussen om Pirates Of The Caribbean


Pirates Of The Caribbean redigér

Er en dokumentarfilm der beskriver det daglige arbejde på Den Kristne Ands Borg, undervejs stifter man bekendskab med mange Danske politikere, bl.a. Pia Kjærsgaard, Lars Løkke Rasmussen og Johanne Schmidt-Nielsen hvor man ser hvordan de snyder den danske befolkning, sender penge til EU og sender kærlighedsbreve til USA's præsident.

Der bliver også vist forskellige punkter fra folketingssalen hvor de fleste politikerne kalder hinanden for øgenavne og griner af hinandens politiske holdninger, mens et fåtal prøver at få besluttet hvorvidt rygere skal smides ud af landet, sættes i fængsel eller henrettes hvis de ryger andre steder, end i de dertil indrettede fixerum.

I filmen ser man også hvordan politikere fra forskellige partier laver pranks med hinanden ved at sende falske informationer om deres medarbejdere ud til medierne.

Forhåndsarbejde og kritik redigér

Før man i 2010 begyndte at filme, listede nogle af de ansatte ind på Den Kristne Ands Borg, hvor de opsatte små kamerare op rundt omkring i borgen, og installerede overvågningssoftware på computerne i huset. Dette har sidenhen fået meget Kritik, da politikernes adgangskoder til Brazzers, ihimlen og andre politiske forums blev offentliggjort for at promovere filmen.

Man hældte også LSD i kaffemaskinerne for at få politikerne til at slappe lidt af under optagelserne så kamerafolkene kunne følge med.

Globalt samarbejde redigér

Filmen er udviklet i et samarbejde mellem DR og Al-Qaeda for at samle penge ind til Al-Qaeda så deres ansatte kan få mere i løn, og derfor ikke behøver at springe sig selv i luften når de bliver deprimerede.


Tekniske specifikationer
Runtime 6 Dage, 6 Timer og 6 Minutter
Format VHS bånd
Udgivelsesdato 08.10.2010
Produktionstid 14 dage
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.