FANDOM


m (videoer (LOL))
Linje 1: Linje 1:
 
[[Billede:Pirat.jpg|200px|thumb|Pirater har ofte store problemer med at færdes blandt almindelige, landlevende mennesker og aflægge deres piratvaner.]]
 
[[Billede:Pirat.jpg|200px|thumb|Pirater har ofte store problemer med at færdes blandt almindelige, landlevende mennesker og aflægge deres piratvaner.]]
   
En '''pirat''' er en [[person]], der har som sit [[arbejde]] at sejle rundt og [[kriminalitet|stjæle]] andre sejlendes ejendele, f.eks. kunne man finde på at gå i land ved [[The Piratebay|piratbugten]] og købe et særligt [[torrent|skattekort]] af de lokale, der vil vise dig hvor på havene du kan plyndre folk for deres dejlige warez.
+
== Før ==
  +
En '''pirat''' var før i tiden en [[person]], der havde et [[arbejde]] som bestod i at [[sejl]]e rundt og [[kriminalitet|stjæle]] andre sejlendes ejendele samt [[skib]]ene, de andre sejlende sejlede [[i]]. Når piraten så havde skibe nok kunne den finde på at gå i [[land]] ved [[The Piratebay|piratbugten]] og bytte skibene til et særligt [[torrent|skattekort]] som de lokale havde stjålet fra nogen [[død]]e pirater, som havde gravet skatte ned på andre øer.
   
  +
== Nu ==
  +
Der findes stadig rigtige sø-pirater, men de er sjældne. Skibskapring koster også livstid. Det forklarer muligvis, hvorfor der sjældent bliver kapret nogle lyst-yachter her i Danmark. <br><br>
  +
Efter filmtrilogierne Pirates Of the Carribians har pirateriet fået en opblomstring, især blandt [[børn]] og barnlige [[sjæl]]e. <br><br>
  +
Desuden har selve [[ord]]et pirat været udsat for pirateri. Ordet er nemlig blevet [[hugge]]t, så det [[nu]] endvidere betyder at være på tværs af [[samfund]]et.<br><br>Selv blandt borgerlige konservative politiske ledere kan der forekomme akut pirateri, hvis nogen truer med at sætte skatten op. [[Bendt Bendtsen]] er for eksempel en kendt skabs-pirat, der er imod at skatten skal højere op.
   
==At være pirat kan have visse konsekvenser==
+
==Pirateri har visse konsekvenser==
<youtube width="350" height="290">MTbX1aMajow</youtube>
+
Her er en film med en moderne pirat, der [[ikke]] anerkender samfundets skrevne og uskrevne regler. Han overholder heller ikke [[lov]] om [[offentlig]]e nødtørftsforrettelser: <br><br>
<youtube width="350" height="290">zOBroA2NPNY</youtube> <!-- det mest bøssede lort jeg nogensinde har set! -->
+
<youtube width="350" height="290">MTbX1aMajow</youtube> <br><br>
+
Nu må [[politi]]-enken så finde noget andet at bruge som [[urne]] til [[mand]]ens [[aske]], som sagt har pirateri konsekvenser .
Sådan får man fat i de unge!
+
[[kategori:samfund]]
{{mandril}}
 

Versionen fra maj 1. 2008, 21:09

Pirat

Pirater har ofte store problemer med at færdes blandt almindelige, landlevende mennesker og aflægge deres piratvaner.

Før

En pirat var før i tiden en person, der havde et arbejde som bestod i at sejle rundt og stjæle andre sejlendes ejendele samt skibene, de andre sejlende sejlede i. Når piraten så havde skibe nok kunne den finde på at gå i land ved piratbugten og bytte skibene til et særligt skattekort som de lokale havde stjålet fra nogen døde pirater, som havde gravet skatte ned på andre øer.

Nu

Der findes stadig rigtige sø-pirater, men de er sjældne. Skibskapring koster også livstid. Det forklarer muligvis, hvorfor der sjældent bliver kapret nogle lyst-yachter her i Danmark.

Efter filmtrilogierne Pirates Of the Carribians har pirateriet fået en opblomstring, især blandt børn og barnlige sjæle.

Desuden har selve ordet pirat været udsat for pirateri. Ordet er nemlig blevet hugget, så det nu endvidere betyder at være på tværs af samfundet.

Selv blandt borgerlige konservative politiske ledere kan der forekomme akut pirateri, hvis nogen truer med at sætte skatten op. Bendt Bendtsen er for eksempel en kendt skabs-pirat, der er imod at skatten skal højere op.

Pirateri har visse konsekvenser

Her er en film med en moderne pirat, der ikke anerkender samfundets skrevne og uskrevne regler. Han overholder heller ikke lov om offentlige nødtørftsforrettelser:Nu må politi-enken så finde noget andet at bruge som urne til mandens aske, som sagt har pirateri konsekvenser .

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.