FANDOM


Pippi7

Her ses De 5 (dog uden Tim) medens de opfører skolekomedien "Skatteøen".

Pippi på de syv have (svensk: Pippi Långstrump på de sju haven) er en svensk storfilm[1] fra 1970, der handler om det omsorgssvigtede enebarn Pippi (et navn der udspringer af italiensk Pippa, der betyder 'heste elskeren') der skal ud at redde sin far fra en flok usle folk fra SKAT, der med al magt vil indrage hans tyvegods, for at berige sig selv. Med sig har Pippi sine to side kicks Tommy & Annika, vis' forældre er helt ok med at sende deres børn til den anden side af jorden, kun beskyttet af en pige hvis' nærmeste relationer er en abe i striktrøje, en plettet hest og en fedladen sømand, som fra tid til anden efterlader datteren i en faldefærdig rønne uden lås på dørene, med en million guld-dinarer i en taske, som ærligt og redeligt er stjålet fra et muslimsk land.

Pipi var stærk, meget stærk! Hvilket skyldes hendes store indtag af russisk fremstillede steroider, og derfor havde hun også et kraftigt hårvækst, der gjorde at hun før hver optagelse, måtte barbere sig (specielt under armene). Dette kraftige indtag af steroider blev desværre også hendes død, Pippi blev kun 12 år og efterlader sig en gammel blind hest, en abe der efterfølgnde blev doneret til kemiske forsøg og en søn, som hun i al hemmelighed havde fået med tommy eller produceren..

Pippi i Temaparkenredigér

Set helt objektivt, burde filmen hedde "Pippi i Temaparken", for der er rigtig mange lighedstræk mellem denne film, og forlystelsesparker:

 • Børn kan tillade sig alt.
 • Medbragt mad er ikke ok på piratfortet.
 • Piraterne ligner noget fra en tegnefilm[2].
 • Når piraterne drikker sig fulde, er der intet i krusene.
 • Papegøjerne er dresserede til det ekstreme.
 • "Geværerne" er snittede pinde, og kan ikke skyde.
 • Piraterne jager skatte, i stedet for skibe[3].
 • Piratskibet ligner HMS Victory fra ca. 1760, selvom filmen foregår 200 år senere.
 • De syv have er her, i Caribien, men ligger i virkeligheden slet ikke på den vestlige halvkugle.

Film vs Bogredigér

I bøgerne er Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, ligeså stærk som Pippi, og Negerkonge i Sydhavet. I Pippi på de syv have er han en skibs og -besætningsløs kaptajn der dårligt kan løfte en spegeskinke.

Noterredigér

 1. Hvor ringe du end måtte synes den er, kan man med en vis ret kalde den "storfilm", når nu optagelserne er spredt over 4 lande, på to kontinenter.
 2. Lad os lige huske, at filmen udspiller sig i det 20. Århundrede!
 3. OG: Der er historisk set kun erkendt én - 1 - nedgravet skat, i hele sørøverhistorien.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.