FANDOM


Pippi Lenin Acetone Tusindfryd Hitler Urban Mugabe Oldenborg Rasmussen Persille Ingefær Kortsok eller også kaldet Pippi dukkede op i slutningen af 1945 da det atter var sikkert at komme ud for en rødhåret hippie som hende igen.

Opvækstredigér

Pippi bliver født i tyskland D. 2. September 1939, hendes familie bliver dog nød til at flygte fra landet, men desværre når Gestapo at få hendes mor og Pippi og faderen må derfor forlade landet med sølle 47 Douch Mark på lommen, de bliver transporteret igennem Danmark hvor de tilbragte to uger i København. Herfra blev de sejlet til Sverige hvor de levede i flere år under jorden, (eller, mere korrekt i en kælder under et skur). Hendes far begynder at få et slemt alkohol forbrug og misbruger sin datter gentagende gange, i starten af 1945 i en mægtig alkohol rus tror hendes far at han er sømand og kapre en båd og sejler sin vej.

De første år i Sverigeredigér

I 1945 Stod hun frem i offentligheden og fortalte om sine oplevelser under 2. Verdenskrig, hun alliere sig med en svensk dame ved navn Astrid Lindgren, og de skriver i fællesskab fire bøger. Men fire år senere vælger Astrid Lindgren dog at stjæle alle rettigheder til bøgerne og påstår at Pippi er en karakter hun har fundet på.

Dette slår Pippi ret hårdt, men hun formår at holde modet oppe, og får job på en mindre virksomhed ved navn Volvo, hvor hun arbejder det meste af 1950’erne Til sidst i 50’erne har hun skrabet en tilstrækkelig stor formue sammen og vælger at det er tid til at genfinde sin far, som hun har fået at vide befinder sig på Cuba.

Forsøget på at finde sin farredigér

Hun ankommer til Havana, Cuba først i året 1957, hun vandrer en del hvileløst rund indtil hun den 26. Juli møder en mand ved navn Fidel, han har en række planer som fascinere Pippi, men hun er ikke sky overfor at rette på dem og komme med gode forslag. Hun møder også en mand ved navn Ernesto som hun introducere Fidel for.

Hun tilbragte et år sammen med disse og mange flere mennesker i Cubas bjerge, men efter et stykke tid indser hun at det nok ikke er det korrekte sted at lede efter en sømand, så i 1958 vælger hun at forlade dem, på trods af at de gentagende gange beder hende blive og frygter at de ikke kan klare sig uden hende.

Hun forlader herefter Cuba for at rejse til England, hvor det også siges at hendes far har været set.

Årene i Englandredigér

Hun ankommer til England i 1960 hvor hun hurtigt bliver venner med fire unge mænd ved navn George, Paul, John og Ringo. Hun finder et lille hus og slår sig ned med de fire gutter, og de skriver sammen nogle sange, bl.a sangen Help! om hendes mangle på kærlighed og omsorg fra sin forsvundne far, men efter at have været i England i to år, skriver de andre fire medlemmer en sang til hende, Ticket to Ride som en implicit besked om at hun er uønsket, derefter stjæler de fire drenge alle teksterne og danner en fire-mands gruppe ved navn The Beatles.

Årene med Bobredigér

Hun har på dette tidspunkt opgivet at finde sin fader, og vælger at hun vil tilbage til sydens sol, så derfor sætter hun kurs mod Jamaica, hvor hun ankommer 1963 hun bliver hurtigt venner med en person ved navn Bob, de hygger sig som sådan meget godt, og Pippi får lov til at låne Bobs skur til at bo i.

Efter en dag at have været i Kingston kommer Pippi hjem med veldigt røde øjne, og hun introducere Bob for en plante ved navn Cannabis som hun lære ham at ryge. I disse år bruger hun meget tid på at skrive sin bog Pippi på Pot, og sine digte som også optager hende en del.

Hun skriver endog også et digt til Bob som hun kalder Sun is Shining, men det er for så vidt vides for 47 gram skunk som hun ikke havde betalt ham for. Men der lægger åbenbart mere bag eftersom at hun efter to år er nød til at flytte.

Martin og USAredigér

I 1965 ankommer hun til Washington DC hvor hun møder en mand ved navn Martin, de får et glødende forhold, men det lader dog aldrig til at fange mediernes interesse lige så meget som Martins andre projekter.

Pippi og Martin2

Pippi og Martin sammen 1965

En dag spørger Martin hvorfor Pippi egentlig er draget gennem så meget af verdenen, og Pippi svarer ”I have a dream”, en sætning som Martin blev meget glad for.

En dag hvor Pippi står og høre Martins tale foran Washington Monumentet, kommer en gruppe unge over og tilbyder Pippi noget LSD, hun takker ja, og dette bliver en skillevej for Martin og hende slev.

Det er uvist hvor meget LSD Pippi prøvede igennem disse år, men i hendes bog LSD i DC står det skrevet at hun ”ikke er uerfaren i den magiske verden af farver og lyd”, men på trods af bruddet mellem hende og Martin, lover de dog at forblive venner ”til døden dem skiller”.[1]

Omkring 1969 begiver hun sig ud på en rejse tværs igennem USA sammen med en ny gruppe venner, på hele turen er det klart frihed, sang, hash og LSD der er på dagsordenen, og det er også under denne tur hun lægger sit skriveri på hylden.

Det er usikkert hvad hun foretager sig i denne periode, de hun ikke skriver det ned, men sikkert er det at hun

Noterredigér

  1. Hvilket trods alt ikke var så længe endda.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.