FANDOM


Photoshop er meget diskuteret emne men mange er faktisk ikke klar over at ordet photoshop har flere betydninger, alt efter hvilken verdensdel du befinder dig i. Man deler det derfor op i den vestlige betydning og den østlige betydning.

Den Vestlige Betydning redigér

Vesten er langt mere udviklet end den østlige verdensdel, dette er simpelthen fakta og kan ikke diskuteres. Det er derfor ikke underligt at photoshop bruges inden for det man kalder den elektroniske verden, som slet ikke findes i østen endnu. Photoshop er nemlig et elektronisk program der skal installeres på moderne datamater. Photoshop bruges til fænomenet fotosyntese som meget simpelt går ud på at skabe en mere aktraktiv kvinde. Stor forbrug af photoshop kan lede til mange alvorlige sygdomme som fx.fedme & firkantede øjne eller noget bedre. Mange forskere mener at photoshop kan føre til Anoreksi selvom dette ikke er videnskabeligt bevist, og bare er en påstand fra tykke feminister.

Den Østlige Betydning redigér

Den østlige betydning er væsetnligt mere primitiv, som ikke er overraskende med de forhold de lever under. I østen er photoshop en fetish, det går ud på at betale for en anden persons plante og derefter seksuelt tilfredsstille sig selv med den. Det er derfor muligt at udføre denne sexleg både som homoseksuel eller heteroseksuel mand eller kvinde. Fænomenet er blevet meget populær i de østlige egne efter terrorister begyndte at dyrke forskellige stoffer for at finansiere angrebet på World_Trade_Center. Diverse "narko" planter, skulle gøre misbrugeren ekstremt høj samtidig med den seksuelle tilfredsstillelse. Navnet kommer fra engelsk og deles op i photo og shop. Shop referere til den del hvor man køber planten. Ordet photo stammer fra græsk og er en forkortelse af photosynthesis(må ikke forvirres med det danske fotosyntese som er noget helt andet). Photosynthesis oversat til engelsk fra græsk og tilbage til dansk betyder plante. Sammenlagt på dansk betyder det altså plantekøb. Aktiviteten anses for at være meget farlig og kan være yderst pinligt at møde op på skadestuen og forklare hvorfor du har en ulovlig plante stukket op i bagpartiet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.