FANDOM


Karakterene i tegneserien redigér

Tegneserien handler om en flok geometriske figurer på eventyr. Phineas er en af de to hovedpersoner i serien, Phineas er en halv trekant og halv rødhåret, med selvmords tanker og masse destruktion over trekants området. Ferb er det stille geni, han har fået ind pind i glory hole, så hele hans krop er 100% lodret, udover hans rektanglet næse, Ferb er en alien som vil overtage jorden. Brødrene er to verdensklasse ingenøre, som bygger/tryller/synger ting frem fra dag til dag, så de kan fuldføre deres plan de fik af Geogebra.

Beregninger af Phineas og Ferb redigér

Hvis man en dag sidder i dansk timen og skal analysere Phineas og Ferb, kan man starte med at beregne arealet af hovedpersonerne.

Formel til Phinea´s hovedes areal: H*G/2
Formel til Ferb´s næses areal: L*B
Formel til Ferb´s hovedes areal: B*L*H
Formel til Perrys rumfang: B*L*H

G= grundlinjen.
H= Højden.
L= Længden.
B= Bredden.

Perry redigér

Brødrene har et pattedyr der ligger æg, og nej det ikke en hjort! Pattedyret hedder Perry og er et næbdyr. Perry er tilsyneladende ikke et normalt næbdyr, han er rent faktisk en agent for Major monogram, hvor han skal stoppe Dr. Dofensmirtz, fra afsnit til afsnit.

Fremtiden for serien redigér

Der er blevet leaked videoer af Phineas og Ferb der har seksuelle lege med Perry mens de udvikler masseødelæggende våben, atom_making_dust_bomb69420. Nu bliver fremtiden for programmet taget op til diskussion om det skal fortsætte, det finder vi ud af i morgen på Brazzers.


Sangintro i tegneserien redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.