FANDOM


PrincessOfWales

Pffyffgood Galloway (f. 2. maj 2014) er vinderen af det internationale melodi grand prix 2032. Vindermelodien, en hyldest til bøsser og lesbiske boghandlere i det nordlige Wales, hedder som bekendt Oh you Gay Lads and Sissies of Northern Wales who still sell Books. Sangen lå nr. 9 på iTunes i det meste af en uge, inden den blev slået af ud af Gary Glitters flotte comeback-sang Oh baby, baby, baby and baby.

Opvækstredigér

Pffyffgood blev født mens dele af Wales stadig var heterosexuelt og ingen sjoflede folk på gaden, fordi de var lyserøde i huden, ikke kun på t-shirten. Han voksede op i en helt normal aflastningsfamilie med far, mor, kæreste, dine børn og mine børn, delebørn, børnenes børn, swingerclub på første sal og undulaten Twitybird Anderson, der spillede rumsterstang. Pffyffgood var en stor fan af daværende premierminister David Cameron, særlig efter den vellykkede kønsskifteoperation i 2019, hvor David blev en mand.

Sin sparsomme fritid delte Pffyffgood mellem at være låst nede i den mørke kælder fordi han havde tisset på lagnerne[1] eller smugkigge ind ad vinduerne til gymnastiksalen, når old boysholdet skulle i bad. Musikalske interesser havde han dog også, ikke mindst kunne han lide at smække sine små brødre bagi "så det synger".

Melodi Grand Prixredigér

Pffyffgoods første bidrag til MGP kom i 2029, hvor den kun 15-årige knægt iført g-streng og falsk overskæg sang sig til en flot, flot nittendeplads med sit bidrag Oh you Gay Lads and Sissies of Northern Wales who still sells Stamps. Muligvis ville placeringen have været bedre, hvis folk kunne huske, hvad et frimærke er. Det påvirkede nok også juryen, at sangen var stærkest i bassen, et lydområde det ikke er muligt at gengive på en iPhone.

Under alle omstændigheder blev konkurrencen vundet af den kun 5-årige Twitybird "Hold lige min Honningstav" Anderson med sangen Du står på et Billed' af mit Bur[2].

MGP bragte for alvor vor unge helt i politiets søgelys og der skulle da også gå tre år, inden sædelighedspolitiet i samarbejde med domstolene fandt anledning til at løslade ham mod kaution og slippe ham ud i det pulserende byliv i Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch igen. I øvrigt samme år som det nyvalgte medlem af parlamentet, Glydfrdr Harkffffsnoddr, tabte faderskabssagen og måtte aflevere William Shakespeares lig tilbage til Den Hellige Trenigheds Kirke i Stratford-on-Avon, nu blot kaldet Lebberkirken ved Trutmund-i-Røven.

Sejren i 2032redigér

Kun en enkelt gang siden 2014 var MGP blevet vundet af et heteroseksuelt hankønsvæsen[3], ellers var samtlige sejre gået til pædofile hermafroditter i dametøj med falske patter, så guderne måtte sig forbarme[4]. Ren bøssefest for folket. Nogen anså det derfor for at være et frisk pust, da den kun 18-årige Pffyffgood indtog scenen i sit Sex for Dummies-kostume og sang så gribende og vammelt, at samtlige 175 boghandlere i Europa afgav sin stemme på ham via MobilPay til 1,75 euro, hvilket strengt taget ikke var nødvendigt og fik 29 af dem til at gå fra hus og hjem.

Hele Wales jublede, da landets mange reagensglasbørn gik rundt i gaderne og trykkede LIKE og glemte at se sig for og blev kørt ned af de selvkørende automobiler, der var på vej ud til bøssebarerne for at hente deres Fører, hvis ellers de kunne løsrive sig fra de mange unge mødre, der gik rundt med nedringet barm og cocktailglas med paraply i for at finde en mand af kød og blod til at tage sig af deres kunstige børn.

Citronen pressesredigér

Pffyffgood turnerede rundt på alverdens scener, så længe hans popularitet varede. Et typisk dagsprogram så sådan ud:

 • Netto ved Enghave Plads kl. 9.30,
 • Rødovre Centrum kl. 10.30,
 • Fakta på Ålholm Plads kl. 12.30,
 • Ballerup Storcenter kl. 13.30
 • Frokost kl. 13.55
 • Elgiganten i Glostrup kl. 14.00
 • Bilka i Høje Tåstrup kl. 15.00
 • Ledøje Plejecenter kl. 16.00
 • Pan Natklub kl. 17.00[5]
 • Rådmandsgades Kaserne kl. 18.00
 • Pusherstreet kl. 19.00
 • DK4 kl. 20.00
 • Lirekasse på Strøget kl. 21.00
 • Tiggeri i Metroen kl. 22-01.00

Et hårdt arbejdsprogram, i sandhed ja, men der skulle jo tjenes lidt skejser, mens successen varede. Og Pffyffgoods manager, Jack Goodiegoodie var ikke en af disse hårde drenge, der tager 90 pct. af indtægterne i salær som en anden rockerbande, slet ikke[6], nej, nej.

Pimps

Efter tre ugers kraftig udnyttelse i alle huller, var bøsserne trætte af MGP for denne gang, og Pffyffgoods plade gled ud i glemslen.

I dag arbejder han som callgirl for den anerkendte alfons, Aziz Dadad, og har forpligtet sig til at tjene 5000 kr. pr. aften, hvis han vil beholde sin ringfinger. Skrev sine memoirer i 2034, men tjente desværre intet på dem, da det endte i ren og skær piratdownload af hans ebog.

Det med småt bagiredigér

 1. Der hang til tørre ude i gården.
 2. Korrekt husket. Twitybird optrådte for Danmark, der dengang stadig var en selvstændig nation, dog uden sangtalent.
 3. Korrekt igen. Twitybird Anderson i 2029.
 4. Selv om barmen var af plastic.
 5. Så det ikke generer aftengæsterne.
 6. Kun 85 pct., næsten den rene tilsætning
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.