FANDOM


Den svesnke mangemillionær Pewdiepie eller "Felix Ëlgtoft Svenskblod Egebye Södamm Kjelberg"er engelsktalende, svensk youtuber, der tjener flere millioner i månedsløn på at bande på svensk og komme med flabede komentarer. Som en god youtuber nu skal kunne. Pewdiepies kanal er youtubes mest abonnerede, og hermed er han det mest succesfulde og velbetalte fjols på Youtube.

Han er heldigvis svensk og: Skratter når andre ler, siger han og synes selv at det er sjovt.


Pewdiepie startede ud med kun at lave videoer på syv sekunder, det der kaldes "Vine-effekten" Disse videoer findes der mange af, faktisk helt nøjeagtigt 837 videoer, splittet op i små bider. Dette blev set af en kunstner tilbage i 2007, der delte videoklippene på twitter. dette startede en bølge, og selvom Felix startede ud med kun at lave så korte videoer fordi han ikke vidste bedre, tog fansene ham med storm.

Få år efter miraklet, var Felix droppet ud af gymnasiet i Sverige og rejste fluks ud i verdenen og bosat sig i et baglokale på en Karaoke-bar i Thailand, hvor han fortsatte sit arbejde, nu med længere videoere. i 2012 ramte Felix, 39.000000 subscribers, og overgik hermed den mest populære kanal på det tidspunkt, "Animal Planet - Mating channel" med omkring 32000000 subscribers, hovedsageligt sleske middelalderene mænd, med glidecreme ved siden af skærmen.


Karieren toppede først rigtigt i 2014 hvor Felix, vandt en sagsøgning fra en vred seer. Felix endte ud manglemillionær, mere end han var i forvejen, og investerede hele sin gæld på flere videospil og flere boksehunde.Pewdiepie i dag redigér

I dag sidder Pewdiepie stadig bag skærmen, med flere millioner subscribers og lidt bedre til at redigere sine videoer end de syv sekunder. Kunstneren der havde opdaget hans videoer i starten er blevet hans kæreste - Marzia Popolina, og den næstmest abonneret kanal "Animal Planet - Mating channel" er gået konkurs efter et stort fald af abonnenter, som er skiftet fra dyreporno til svenske bandeord fra en sassy mangemillionær

Hans største fans er Storme og David fra KBH

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.