FANDOM


Peter Tanev

Peter Tanev har ikke den fjerneste idé om, hvad der foregår på oversigten bag ham.

"Tømmermænd er intet mod ondt i numsen"

~ Peter Tanev om .............. ................[1]


Peter Tanev (født 1968) er en dansk heksedoktor, som kan forudsige vejret imorgen og fem dage frem. Han har desuden en doktorgrad i meteorlogi fra Brorfelde Observatoriet, og ved derfor alt hvad der er værd at vide om meteorer og andre flyvende sten i verdensrummet.

Han er resultat af den første egentlige TV-meteorolog Henrik Voldborgs lange graviditet.

Peter Tanev har siden 1996 været ansat som vejrdame på TV2 Vejret, og bliver der i mindst 35 år endnu.

Sådan mødte Peter Tanev sin koneredigér

Peter Tanev og hans nuværende kone, Anna Uden-Efternavn, mødte hinanden på gymnasiet i det Gamle Hellerup. Det var en i en våd historie-time hvor Peter Tanev netop havde præsenteret morgendagens snebyger, at Anna forelskede sig i sin kommende husbond. Peter Tanev havde da også taget initiativet til at indlede et forhold, i og med han - en dag hvor de to var i Lyngby Storcenter - tog bussen, et ekstra stop for at være mere sammen med Anna. Kulminationen kom nytårsaften 1987 i 2.g hvor Peter Tanev kom til at gøre Anna forskrækket med en nytårsraket. Herefter skulle alt falde mere eller mindre naturligt for de to kærester. Det sagde deres forældre i hvert fald.

Trivia om Peter Tanevredigér

Peter holder[2] med fodboldklubben Brøndby IF, og har med sine evner tilsyneladende nedkaldt højtryk, lavtryk, tryk over hele banen, storm, hagl og en del andet over klubben. Det er vel også den slags man har hans slags til.

Se mere til Peter Tanevredigér

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en meget kort og overhovedet ikke ligeså god parodi-artikel om Peter Tanev.

På hans Facebook-side

Uforudsigelig(e) note(r)redigér

  1. ...................................................................................................... en cykeltur til Paris.
  2. For det meste
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.