Spademanns…

Redigerer

Peter Brixtofte

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 6: Linje 6:
   
 
== Levertal ==
 
== Levertal ==
Peter har aldrig været [[fuld]], og han kan efter sigende drikke for over 10.000 kroner uden at være synlig beruset. Det er ganske enkelt utroligt, og Peter er allerede blevet et medicinsk fænomen på højde med [[Birthe Rønn Hornbech]], der har holdt sig opretstående i nu 8 år efter sin død og kremering. Eksperter vurderer, at det eneste tal, der muligvis kan være større end Peters levertal, er det tal, der står på [[kasseapparat]]et efter et af Peters mange dagsarrangementer. Alt sammen til glæde for de fiktive indbyggere i den fiktive [[kommune]], [[Farum]].
+
Peter har aldrig været [[fuld]], og han kan efter sigende drikke for over 10.000 kroner uden at være synlig beruset. Det er ganske enkelt utroligt, og Peter er allerede blevet et medicinsk fænomen på højde med [[Birthe Rønn Hornbech]], der har holdt sig opretstående i nu 8 år efter sin død og kremering. Eksperter vurderer, at det eneste tal, der muligvis kan være større end Peters levertal, er det tal, der står på [[kasseapperat]]et efter et af Peters mange dagsarrangementer. Alt sammen til glæde for de fiktive indbyggere i den fiktive [[kommune]], [[Farum]].
  +
 
[[kategori:Danske politikere]]
 
[[kategori:Danske politikere]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop