FANDOM


m
m
Linje 5: Linje 5:
 
{{citat|Han er min sugar-daddy!|Maria Hirse|Peter Asschenfeldt}}
 
{{citat|Han er min sugar-daddy!|Maria Hirse|Peter Asschenfeldt}}
   
'''Peter Asschenfeldt''' (født ved en fastelavnsfest, 1956). Kendt dansk <s>liderbuk</s> erhvervsmand, gøgler og forlagsstifter. Hører til blandt de mest fremtrædende figurer i dansk erhvervsliv, og bl.a. kendt for sine sære udskejelser til Grøn Koncert og for at have skrevet bøgerne ’'' så man lige mig''’ og ’''tjen penge på andres ulykker''’, og senest selvbiografien ’''mine damer og herrer''’ som især sætter fokus på Peters partnerskaber igennem de sidste 15 år..
+
'''Peter Asschenfeldt''' (født ved en fastelavnsfest, 1956). Kendt dansk <s>liderbuk</s> erhvervsmand, gøgler og forlagsstifter. Hører til blandt de mest fremtrædende figurer i dansk erhvervsliv, og bl.a. kendt for sine sære udskejelser til Grøn Koncert og for at have skrevet bøgerne ’'' så man lige mig''’, ’''Godt med smør på!''’ og ’''100 måder at tjene penge på andres ulykker''’, og senest selvbiografien ’''mine damer og herrer''’ som især sætter fokus på Peters partnerskaber igennem de sidste 15 år..
 
Peter Asschenfeldt er efter sit nystiftede venskab med [[kongehuset]], flyttet ind på Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave, hvor han går i brunst hvert forår, samtidigt med det øvrige råvildt på egnen.
 
Peter Asschenfeldt er efter sit nystiftede venskab med [[kongehuset]], flyttet ind på Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave, hvor han går i brunst hvert forår, samtidigt med det øvrige råvildt på egnen.
   

Versionen fra aug 3. 2009, 01:43

"Hvad siger du? Er det nu ham igen? Hvad vil han, og hvor meget skal vi give ham?"

~ Dronning Margrethe om før et besøg af Peter Asschenfeldt


"Puuh, kan vi ikke få luftet lidt ud?"

~ Dronning Margrethe om bagefter et besøg af Peter Asschenfeldt


"Han er min sugar-daddy!"

~ Maria Hirse om Peter Asschenfeldt


Peter Asschenfeldt (født ved en fastelavnsfest, 1956). Kendt dansk liderbuk erhvervsmand, gøgler og forlagsstifter. Hører til blandt de mest fremtrædende figurer i dansk erhvervsliv, og bl.a. kendt for sine sære udskejelser til Grøn Koncert og for at have skrevet bøgerne ’Så så man lige mig’, ’Godt med smør på!’ og ’100 måder at tjene penge på andres ulykker’, og senest selvbiografien ’mine damer og herrer’ som især sætter fokus på Peters partnerskaber igennem de sidste 15 år.. Peter Asschenfeldt er efter sit nystiftede venskab med kongehuset, flyttet ind på Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave, hvor han går i brunst hvert forår, samtidigt med det øvrige råvildt på egnen.


Peters opståen

Peter er opstået som resultat af en saftig firmaskovtur i Fælledparken og et kondom der var for gammelt… Heldigvis var faderen direktør, og derfor bragte ingen nogensinde det lille uheld op i det åbne forum. Peter vidste lige fra han var spæd at han var skabt til at blive til noget stort - både i bogstavelig og overført betydning. Han optrådte i en del år som gøgler og sanger på diverse beværtninger, primært uden for lukketid, men måtte sande at hans egentlige kald var inden for noget hvor det gjaldt om at rage til sig.


Siden da…

...Har Peter Asschenfeldt opbygget et større imperium bestående af skuffeselskaber, beskidte værtshuse og bordeller, som han driver med stor succes. I forretningskredse er Peter desuden berømt og berygtet for at tage hårde forhandlingsmetoder i brug, og være grisk og ømtålelig. Hans evne evner til at trække pengesummer til sig, mens man kigger væk, har efterhånden nået uanede højder. Asschenfeldts formue bliver idag nationalt set kun overgået af skærmtrolden Lars Larsen og kultlederen Mærsk Mc-Kinney Møller.


Peter og hans kvinder

Peter Asschenfeldt er ikke alene kendt for sin voluminøse tegnedreng, han er også kendt for at have et vis kvinde-tække (men der nok en sammenhæng). Her kan det nævnes at Peter på trods af sit udseende og kødfulde krop, har nedlagt flere kendte babes gennem tiden, så som anorektikeren Maria Hirse, Kate Hall og Hende den lækre fra parallelklassen. I denne forbindelse er det værd at nævne at alderen på Peters scoringer er omvendt proportionelt med hans egen alder. Hvis du efter at have læst denne artikel synes at Peter Asschenfeldt lyder som en rig gammel gris, så har du muligvis ret, men det skyldes nok først og fremmest jalousi.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.