Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 6: Linje 6:
 
Da Peter var 12 døde kejserinde Katharina, og han blev udnævnt til [[Zar]]. Pga. almen dovenskab fik han først taget sig sammen til at blive kronet cirka et år efter.
 
Da Peter var 12 døde kejserinde Katharina, og han blev udnævnt til [[Zar]]. Pga. almen dovenskab fik han først taget sig sammen til at blive kronet cirka et år efter.
   
Da der dengang var mange magt[[liderlig]]e mennesker i Kreml og omegn, kunne Peter 2. kun have forudset at han ville blive udsat for statskup. Det gjorde den [[høne]][[blind]]e idiot ikke, og den skruppelløse fyrste '''Vasilij Dolgorukov''' tvangsforlovede zaren med sin grimme søster. De mødte ikke hinanden før bryllupsdagen, og Peter faldt om i midtergangen af kirken, ramt af et hjertestop, da han så brudens ansigt. Officielt døde han af <s>[[Aids]]</s> [[Kop|kopper]], men det ved vi fra [[Lystløgner|pålidelige kilder]] ikke passer.
+
Da der dengang var mange magt[[liderlig]]e mennesker i Kreml og omegn, kunne Peter 2. kun have forudset at han ville blive udsat for statskup. Det gjorde den [[høne]][[blind]]e idiot ikke, og den skruppelløse fyrste '''Vasilij Dolgorukov''' tvangsforlovede zaren med sin grimme søster. De mødte ikke hinanden før bryllupsdagen, og Peter faldt om i midtergangen af kirken, ramt af et hjertestop, da han så brudens ansigt. Officielt døde han af [[<s>AIDS</s>]] [[Kop|kopper]], men det ved vi fra [[Lystløgner|pålidelige kilder]] ikke passer.
   
 
{{Start boks}}
 
{{Start boks}}

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.