Spademanns…

Redigerer

Peter 2.

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 2: Linje 2:
   
 
==Biografi==
 
==Biografi==
Peter/Pjotr blev født for præcis 299 [[År|år]] siden, nemlig i 1715. Han var en meget indelukket knægt hvilket ikke var særlig heldigt for ham, især ikke i teenage-årene. Mens alle de andre gik til fest og drak sig pattestive, sad Peter derhjemme og legede med sit [[Lego]] og sin modeljernbane. Han isolerede sig også fra sine bedsteforældre, men det gjorde ikke så meget for bedstefaderen ville ikke kendes ved ham til at begynde med.
+
Peter/Pjotr blev født for præcis 299 [[År|år]] siden, nemlig i 1715. Han var en meget indelukket knægt hvilket ikke var særlig heldigt for ham, især ikke i teenage-årene. Mens alle de andre gik til fest og drak sig pattestive, sad Peter derhjemme og legede med sit [[LEGO]] og sin modeljernbane. Han isolerede sig også fra sine bedsteforældre, men det gjorde ikke så meget for bedstefaderen ville ikke kendes ved ham til at begynde med.
   
 
Da Peter var 12 døde kejserinde Katharina, og han blev udnævnt til [[Zar]]. Pga. almen dovenskab fik han først taget sig sammen til at blive kronet cirka et år efter.
 
Da Peter var 12 døde kejserinde Katharina, og han blev udnævnt til [[Zar]]. Pga. almen dovenskab fik han først taget sig sammen til at blive kronet cirka et år efter.
   
Da der dengang var mange magt[[liderlig]]e mennesker i Kreml og omegn, kunne Peter 2. kun have forudset at han ville blive udsat for statskup. Det gjorde den [[høne]][[blind]]e idiot ikke, og den skruppelløse fyrste '''Vasilij Dolgorukov''' tvangsforlovede zaren med sin grimme søster. De mødte ikke hinanden før bryllupsdagen, og Peter faldt om i midtergangen af kirken, ramt af et hjertestop, da han så brudens ansigt. Officielt døde han af <s>[[Aids]]</s> [[Kop|kopper]], men det ved vi fra [[Lystløgner|pålidelige kilder]] ikke passer.
+
Da der dengang var mange magt[[liderlige]] mennesker i Kreml og omegn, kunne Peter 2. kun have forudset at han ville blive udsat for statskup. Det gjorde den [[høne]][[blind]]e idiot ikke, og den skruppelløse fyrste '''Vasilij Dolgorukov''' tvangsforlovede zaren med sin grimme søster. De mødte ikke hinanden før bryllupsdagen, og Peter faldt om i midtergangen af kirken, ramt af et hjertestop, da han så brudens ansigt. Officielt døde han af [[<s>AIDS</s>]] [[Kop|kopper]], men det ved vi fra [[Lystløgner|pålidelige kilder]] ikke passer.
   
 
{{Start boks}}
 
{{Start boks}}
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop