FANDOM


Mangler du personlig power? Kan du svare ja til følgende spørgsmål eller er du bare i tvivl, så læs roligt videre.

  • Du er 40+.
  • Din sædkvalitet har set bedre dage.
  • Dine unger pisser på dig og din kone beskylder dig for manglende lederskab når dine to teenage-piger kommer hjem og er blevet tatoveret over hele kroppen.
  • Dine fødselsdagsgaver er ikke længere smart tøj og alkohol, men frimærker og fiskeudstyr.
  • De unge piger henvender sig til dig i byen, for at snakke om deres personlige problemer, da de tror du en person fra forældregruppen natteravnene.

Grunden til at din vrede ikke kommer til udtryk skyldes mangel på Personlig power - det der gør at hvorend du bevæger dig skælver folk i angst for at dine løvebrøl skal ramme dem.

Hvis du også oplever mangel på respekt og lydhørhed fra din arbejdskolleger, venner og fremmede...er dette kursus lige dig. Dette kursus vil give dig større handlekraft, livsglæde og kontrol over dine omgivelser!


Spademann kommer her med en upersonlig handlingsplan til dem som gerne vil realisere sit personlige power potentiale:

Upersonlig handlingsplan redigér

Personligudvikling40

Har familie taget magten over dig? og dine eneste modsvar er : ”ja jeg skal nok” og ”i ringer bare når i skal hentes” Så tilbyder Spademann udviklingskurset til dig.

1. Miraklernes tid er ikke forbi.redigér

Du skal hver morgen stille dig foran spejlet og gentage sætningen: ”Fuck, fuck og fuck! Jeg kan ikke længere se mine fødder pga min fede mave, og hvad sker for mit hår?Det er begyndt at visne!?! Det er sgu ikke George Clooney jeg kommet til at ligne, det er mere Prins Henrik. Jeg er ved at komme ubehageligt tæt på døden. Så skal jeg lægges ned i jorden i en kiste og rådne op!! Fuck mand!


Oplever du åndenød, voldsom hjertebanken og anfald af panikangst?

Super! Du er nu klar til punkt 2.

2. Sofadyret skal til at bevæge mere end sin fjernsynsbetjeningsfinger og drikke arm.redigér

Det er tid for dit Rocky Balboa comeback 9. Det skal være slut med, at få kramper i dine arme og lægge, efter have kørt bil i 20 min. Ligeledes at du efter 2 minutters sex er så dehydreret, at du begynder at tale i vildelse og besvimer.

Fremover skal du op kl 5, sluge 2 rå æg, ind under den kolde bruser, og tage 25 armstræk. Så er det på med din skriggule hummeldragt og det turkis-grønne svedbånd du købte i 70erne, og ud og løbe med tema-musikken fra rocky; ”Gonna fly now” i ørerne, mens du råber ”YEAAAH” med armene i vejret.

3. Mere stenalder og mindre de fantastiske fem.redigér

Næste skridt er at hæve dit testosteron niveau fra Jim Lyngvild til Thorkill Thyring. Derfor skal du fremover holde op med at med at putte mælk i kaffen, tørre gulvet af nå du har pisset ved siden af kummen og total slut med at give krammere til dine mandlige venner.

4. Sverkilstrups Superstjerne.redigér

Du skal ligne en feteret stjerne, og vi snakker ikke om Onslow. Derfor skal vi cutte så mange år af dit udseende, som det er muligt for plastikkirurgerne. Det gør ikke noget du kommer til at ligne noget fra Madam Tussauds vokskabinet, det signalerer bare du er en rig playboy.

5. Mandewellness.redigér

Personal Power er et hårdt program at følge. Derfor går det ikke at din kone og børn tager al dit overskud når du kommer hjem. En gåtur med hunden, eller stå og rode med noget i skuret, er ikke nok mig-tid. Derfor må du huske hver dag efter arbejde, at tage en tur forbi den lokale pub og have det sjovt med vennerne med pool og kolde øl.

6. En vanvittig bedrift.redigér

Nu er tiden kommet til at du kan bevise overfor dig selv, at du kan klare noget ingen andre kan. Derfor skal du gennemføre en beundringsværdig udfordring. Rejse som freelance bomberydder igennem mellemøsten eller et nøgenløb igennem den guerilla-besatte congolesiske jungle eller være den første som gennemfører en jordomsejling på et alligator badedyr.

7. Opmuntring fra din egen støttegruppe.redigér

Det er vigtigt at nogen værdsætter dine fantastiske nye kvaliteter. Din kone og børn er jo nød til at kunne lide dig, derfor skal du bruge nogle uafhængige meninger. Når du går udenom familien for at få opmuntring, må du godt vise hensyn overfor dem. Det gør du ved at oprette en hemmelig scoreprofil på hot.dk, og venter til at konen er til banko med sin mor, før du inviterer pigerne hjem.

8. Iføre dig førertrøjen igen på kontoret.redigér

Nu skal du lære at sætte de unge knægte på plads. Der med deres arbejdsiver og entusiasme truer dit arbejdskontors arbejdsrytme og hierarki. Derfor må du afmontere situationen ved at håndtere dem, før der pludselig opstår krav fra ledelsen om færre sygedage og større effektivitet til alle på kontoret.

  • De kender ikke arbejdsrutinerne endnu, så sørg for der hele tiden lægge store bunker af arbejdsopgaver på deres bord, og snak så ørerne af dem på kontoret, så de ikke kan nå deres deadlines.
  • Bagtal dem blandt alle i dit netværk på arbejdspladsen, ved at sige de sagt at folk er røvdovne og ukompetente i denne virksomhed, og at lederen er en medicineret uduelig bøv.
  • Har det ikke taget broden af dem, så hyr et par østeuropæiske ”rengøringsmedarbejdere” til at banke virksomhedens arbejdsnormer ind i hovedet på dem i kopirummet.

9. Tage styringen tilbage på hjemmefrontenredigér

Kropssprog

Kropsterapeut Eckard Pil Fenger, som tidligere har været inde på spademanns i artiklen kropssprog

Nu er du ved at være godt rustet til at vise konen og ungerne hvor skabet skal stå. Vi har i den sammenhæng fået professionel assistance fra kropsterapeut Eckard Pil Fenger, som også er autodidakt parterapeut.

Eckard forklarer: ”Min kone Addy har irriteret mig sindsygt meget på det seneste, så nu vil jeg give hende en opsang, så kan i høre hvordan det skal gøres.”

”Min hukommelse er desværre som en si, så jeg kan aldrig huske hvad det nu er jeg skal sige, men jeg har fundet ud af alkohol hjælper. Så jeg bunder altid lige et sekskammers magasin af Underbergs, inden jeg tager konfrontationen.” siger Eckard.

”Ok så er det nu drenge, husk at tage noter!” *Eckard åbner døren til sit hjem og går ind i stuen*

ADDY KOM HERIND! Jeg har noget jeg må sige!”

- En lille rund ældre dame kommer ind -

”Addy jeg arbejder røven ud af bukserne og hvad går alle mine penge til? Regninger og dit shopping forbrug! Hvad fanden er det for lort du render og køber hele tiden? Hvem fanden har brug for tallerkener til 130 mennesker? Hvorfor helvede er der stearinlys overalt? Man kan dårligt komme igennem stuen ud at bryde ud i ild !? Prøver du på at futte mig af Addy? Det er jo fuldkommen RESPEKTLØST! Jeg er træt af det Addy, det skal ud af mit hus!"

- Eckard tager en lille drikkepause -

”Jeg er træt af at skulle se på dine lamme forældre hver søndag, de er de mest kedelige mennesker på jorden! Ja din tumpede far har da en vis charme, det har Morten og Peter da også, men det gør dem ikke til mindre mongoler!”

- Eckard holder en drikkepause -

”Og din mor den giftige kælling, jeg har luret hendes tanker! Jeg ved godt hvad det er hun tænker på, hver gang hun kigger på mig. Hun tænker ”Hvorfor taler slaven?” , ”Jeg må hellere snakke med min datter om hvordan vi kan plage ham noget mere!” Det er hvad din mor tænker om mig Addy!”

”Jeg fortjener noget RESPEKT i mit hus Addy!!!!”

- Eckard bunder en Underberg, og åbner en mere -

”Vores unger er de mest møgforkælede snotunger verden endnu har set! Da jeg var barn var vores eneste legetøj fantasien. Hvis vi ville ride på hest måtte vi fantasere os til hesten. Vi havde ikke en computer til at spille spil, vi havde spillekort, altså dem vi kunne fantasere os til addy!”

- Eckard tømmer en Underberg -

”Jeg fik ikke modetøj, jeg arvede mit tøj fra fætre og kusiner, og hvis jeg var heldig, så var de i min størrelse og uden fnat! Det ok jeg knokler mig ihjel for vores djævelyngel Addy, men så skal de til at vise deres far noget RESPEKT! Jeg har sat dem ind i denne verden og jeg kan også tage dem ud igen!”

”Er det så forstået Addy? Godt jeg er nede på kroen, ses senere!”

Nede på kroen forklarer Eckard:”Nu plejer hun ikke at snakke til mig en uges tid, så bliver vi gode venner, og så er der fred i huset en 14 dage. Det er sgu vigtigt i et parforfold at tingene bliver lagt på bordet. Nå skal vi have stribe? Jeg kommer alligevel til at sove i skuret i aften! Du giver det første magasin!”

10. Succesen skal fejres!redigér

Personligudvikling41

Gennemfører du personlig power kurset garanteres du et nyt liv med massere af frihed, at folk vil fremover frygte dine røst og du ikke vil frygte døden længere.

Tillykke du er nu nået i mål. Er du ikke glad? Hvad siger du? Det har været total lorte opgaver, og du har ikke fået en skid ud af det ...Hvad græder du nu!?! Altså så bogstaveligt skulle du jo heller ikke tage denne handlingsplan, den er kun ment som inspiration..... Hanne og ungerne er der jo endnu … nå det er de ikke…. Øhhh…men du har stadig dit gode arbejde og vennerne derfra… okaaay du er blevet fyret! ....OG fået polititilhold! ....hvaa er du total syg i skallen eller hvad?.... det må du altså selv ligge og rode med alt det der!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.