Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Escalator-fail.gif|right]]
 
{{citat|Hvem mig??!|Pensionist|denne artikel}}
 
{{citat|Så flyt dig dog, for helvede - Jeg har pisse travlt|Mig|pensionister}}
 
{{citat|Zzzzzzzzzzzz|Pensionist|mig}}
 
 
 
'''Pensionist'''er er gamle mennesker, der altid står i vejen på trapper og rulletrapper, og forhindrer dig i at nå toget.
 
'''Pensionist'''er er gamle mennesker, der altid står i vejen på trapper og rulletrapper, og forhindrer dig i at nå toget.
   
  +
{{stub}}
== Hvordan bliver man pensionist ==
 
'''Dette kan ikke anbefales'''
 
Der er flere måder man kan blive pensionist på. Den ene måde er, at man bliver meget gammel, og ens [[arbejde|arbejdsplads]] ikke vil have en mere. Man bliver så "pensioneret". Dette er i virkeligheden bare en undskyldning for (forståelig) [[diskrimination]] af gamle mennesker.
 
 
Man kan også blive pensionist, hvis man af en eller anden grund ikke kan finde ud af at arbejde. Man bliver så en såkaldt "førtidspensionist".
 
 
Når man så ikke har sit arbejde længere, mangler man stadig nogle ting:
 
 
#Man må meget gerne blive overvægtig, da det så er betydeligt nemmere at blokere rulletrapper, trapper osv.
 
#Man skal ignorere alle, og lade som om at man er døv. Hvis nogen spørger, om man ikke vil bevæge sig hurtigere, skal man gøre det modsatte.
 
#Man skal på så mange måder som muligt opføre sig som en [[baby]]. Græd meget, begynd at bruge [[ble]], lad være med at spise selv, men kræv at blive madet.
 
 
== Pensionisttyper ==
 
*[[Førtidspensionist]]
 
 
== Fordele ved pensionister ==
 
Selv om pensionister er et folk med mange fejl, har de dog én [[styrke]]: De er nået tættere på at realisere tidsrejser i det menneskelige [[samfund]] end nogen anden befolkningsgruppe. Bemærk, at selv om pensionister ganske vist eksisterer fysisk i nutiden, så eksisterer de mentalt kun i fortiden (dette kan blandt andet ses på pensionisters angst for at forholde sig til ting af nyere dato end år 1950). Denne unikke beskaffenhed gør, at vi er nødt til at studere pensionister, hvis vi vil gøre os håb om at opfinde [[tidsmaskine]]n en skønne dag.
 
 
{{Menneskealdre}}
 
 
[[Kategori:Navnløse personer]]
 

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabeloner der er brugt på denne side: